di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitecontent/newsarticles/2011/november/51-30-november-strike Yarra Yering siparis ettim bir sise. Gelince icmeye baslicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Sadece UKBA degil 2 milyon kisi ingiltere'de greve gitti dun. ogle yemegi arasinda gidip bir kac fotograf cekme firsati buldum. linkdeki kisa yazida ekledim fotolari. bugun sorun yok grev bitti. vize basvurulari da hali ile azcik sorun yasayacak. gecikmeler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Error 404--Not Found From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1: 10.4.5 404 Not Found The server has not found anything matching the Request-URI. No indication is given of whether the condition is temporary or permanent. If the server does not wish to make this information available to the client, the status code 403 (Forbidden) can be used instead. The 410 (Gone) status code SHOULD be used if the server knows, through some internally configurable mechanism, that an old resource is permanently unavailable and has no forwarding address. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Allah vize basvurusu yapanlara sabir versin, zaten normalde kastiriyorlar, birde grev aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Vize basvurusu yaptim da, grev zaten 1 gunluk. Bu olay vize basvurusu yapanlardan cok ucakla gelenleri ilgilendiriyor. Su an ingiltere'de grevler yapiliyor da bu olayin hic bir sonucu olmayacak. Halkin %36'si Conservative Party'ye oy vermis, sonucta arkalarinda buyuk bir destek var, istedikleri kadar maas keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 dun aksam jeremy clarkson greve gidenlerin hepsinin idam edilmesi gerektigini soyledi tv de. haha super herif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar