SaxifGilGalad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 arkadaslar 4 senelik uocuyum ama bu ise ilkkez giriyorum bana gump scriptleri lazim nerden bulacagim hakkinda en ufak bilgim yok arattim ama abuk subuk yerller cikior bana yardim edecek birisi lazim simdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 gump scp leri derken neler mesala? bide nereye koyucaksın bunları?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaxifGilGalad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya tam bilgim yok ama mesela vendorun yaninda liste falan cikartiomus ole bisi dedi arklar aramislar bulamadilar bana solediler bende ariyorum server kuruolarmis aralarinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi şimdi bak ozele indik.. gump scp si deyince genel oluyor.. VEndorun yanında nasıl bişey? anlayalım o gumpun ne işe yaradıgını bizde yardım edelim..?? tam anlatırsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Stocunami bakıcaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaxifGilGalad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 simdi ogrendim bu menuler icinmis blacksmith terzi falanken menu aciliorya yapmak istedigimiz itemler icn o yuzden lazimmis yardim edebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 http://www.script.gen.ms/ al burdan nbl scp lerini indir! ama bunlarla sadece landan oynayın hea.. gaza gelıpte server açmaya kalkanları ısırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar