barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 http://www.ilgazetesi.com.tr/wp-content/uploads/2009/10/kiz-kaciran.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 küheylan said: Bu arada Antalyalı mısınız siz? Emniyet müdürü tanıdık verelim ayarı. Antalyalı değilim de burada oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Kız allahbilir çallı'da falan oturuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Şarampolün ollarda bi yerlerde oturuyormuş. Tam bilmiyorum yerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 100. yılın üstüne çıkmayacaksın kız için. hepsi ayrı apaçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Flameoffear said: . Bizim salak karakolda iyice tırsmış, halleri görsen dersin aha lan kesin bu kaçırmıştır. Ben bile şüphelendim bi an yapmışmıdır diye de çocuk kızı bırakınca ofise geri dönmüş. Mevzu kızı bırakmaya gittiği yalnız oldukları o süre. ahaha aklıma direk bu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 abi sharam paullü 17 yaşında bi kızla takıldığı için arkadaşınla irtibatı kes.gerekirse istifa et başka bi iş bul.o adamla takılma bidaha.17 yaşında öyle çirkef beyinsiz kız zaten ya çallıda olur ya varsakta.close enough olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Şarampolse kesin Antalyaspor tribünlerinden bir elemana kaçmıştır. Sorayım bakayım ajsbfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 aslinda tek sorun sensin, yasini sormasan mutlu mesut yasiycaklardi. senden oturu hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ya atlayın arabaya gidin kaleiçi tarafına orda sikindirik rock bar zıbar falan ne varsa girin bakın içine arka bahçesine falan.oralarda biyerde mal gibi içip o yeteneksiz üniversite 2. sınıf gruplarının çaldığı here comes the rain again dinleyip ağlayarak sızmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 EPPEK KURAN ÇARPSIN MI LAN EPPEK KURAN ÇARPSIN MI YEMİN ET GÖTÜRDÜNÜZ DİMİ KIZI YEMİN ET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Lorrotar said: ya atlayın arabaya gidin kaleiçi tarafına orda sikindirik rock bar zıbar falan ne varsa girin bakın içine arka bahçesine falan.oralarda biyerde mal gibi içip o yeteneksiz üniversite 2. sınıf gruplarının çaldığı here comes the rain again dinleyip ağlayarak sızmıştır.av mevsimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Karakolda adamı akşam simidi gibi yerler çarpraz sorguda hem fiziksel hem rohani olarak tokatlarlar. Kızda tiriplerdedir arkadaşında kalmıştır telefonunu açmamıştır yarın falan çıkar meydana ben Cansularda kaldıydım üehehehe diye ağlar. Olan herife ve size olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 VÖLLÖ BÖŞÖ YÖPMÖDÖK BÖZ. Abi polis zaten arıyor kızı. Benim bir arkadaş daha böyle bi kız mevzuna 6 ay yattıydı. Sonra seve seve evlendiydi kızla. Bunun iş iyice daha beteri oldu. Gidip salak salak kızları buluyorlar sonra polis öpüyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 DoruK said: Lorrotar said: ya atlayın arabaya gidin kaleiçi tarafına orda sikindirik rock bar zıbar falan ne varsa girin bakın içine arka bahçesine falan.oralarda biyerde mal gibi içip o yeteneksiz üniversite 2. sınıf gruplarının çaldığı here comes the rain again dinleyip ağlayarak sızmıştır.av mevsimiyok lan kabadayıydı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 adamın arkadaş çevresi pedofil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 abi bi bok anlamadım ya ne dediginden.filmden bahsediyosun sanırım da ikisini de izlemedim.bi tanesinde şener şen oynuyo onu biliyorum bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Flameoffear said: VÖLLÖ BÖŞÖ YÖPMÖDÖK BÖZ. Abi polis zaten arıyor kızı. Benim bir arkadaş daha böyle bi kız mevzuna 6 ay yattıydı. Sonra seve seve evlendiydi kızla. Bunun iş iyice daha beteri oldu. Gidip salak salak kızları buluyorlar sonra polis öpüyor böyle. nasil bir arkadas grubun var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ben daha buraya mesaj atmam bizide katarlar işin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ya o mevzuda çocuk da 19 yaşındaydı bizde velet sayılırdık işte. :D Bu arada şubede öğrendiğime göre yeni yasalarla rızası dahilinde 15 yaş üstü cinsellik suç statüsünden çıkmış. Pedolara gün doğdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 arkadaşlar flameoffearla arkadaş olmadan önce bi kere daha düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 oha iyiymiş o, ekibi arayayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Flameoffear said: Pedolara gün doğdu. AHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Ahaha benim ne suçum var. Ben mi diorum gidin 18 yaş altı kızlarla yiyişin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar