di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Selam, Q8400 Islemci 512 MB HD4870 Ekran Karti 2x2 GB 800 Mhz RAm 2x500 GB HDD Aerocool Hi-Def 7 Kasa 600 Watt ( 650 de olabilir eve gidince bakicam ) PSU Anakarti hatirlamiyorum, eve gidince bakicam Q6600'ler falan 550 liraya gidiyor DH'ta. 800 TL istiyorum. Bir de Samsung B2430H monitorum var. 550 TL civarinda sifiri. Cillop gibi monitor. 450 TL de ona istiyorum. Bilgisayar ile birlikte almak isteyen olursa ufak bir indirimle ikisini birden veririm seve seve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Monitorun en ucuz fiyati 570 TL'ymis lan. Masallahi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 sadece işlemciye talibim.. Eğer toptan almayan olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 3-4 tane talibi var bu haliyle. Onlarla bir sansimi deneyeyim de, haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Up. Fos cikti tipler. Hele bi tanesi bu fiyata neden 500 liralik monitoru de vermedigimi sordu ki, beni benden aldi. Parcalarin coguna talip olursa paticik parca parca da satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 asıl parcalara alıcı bulursan eğer ramleri ben alabilirim ddr 2 set arıyodum bende ama tabi sadece ram için bozma bütünlüğü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Monitörde cok istiyorsun. kasa hakkında bisey diyemem. yine de uplamis olayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kasa da çok ya , ederi 600 civarı gibi bende uplamış olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Monitörle PSU'yu isteyebilirim aslında ama 1 ay var dönmeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 deadwoll said: Monitörle PSU'yu isteyebilirim aslında ama 1 ay var dönmeme. Dert degil ayiririm senin icin. Ben olmasam bile kuzenden falan teslim alirsin. En iyi ihtimalle Ocak 11'e kadar TR'deyiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Karea said: kasa da çok ya , ederi 600 civarı gibi bende uplamış olayım Disk fiyatlarini, kasanin kendi fiyatini falan dusununce pahali degil aslinda. Hani en fazla bi 50 lira asagisi eder. Q6600'leri bile mezarci DH'ta 600 liradan falan veriyorlar. Tek islemci icin 200 kusur lira istemisler cogu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 11'ine kadar Türkiye'deyseniz ben yetişirim herhalde, yalnız alıcı çıkarsa ver, kesin bir şey diyemem çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Yok artik kacarin yok illaki alican. hehe Neyse sen gel de hallederiz. Baskasi cikarsa da sana bi sorarim once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Haha eyvallah, ya sanırım sen ya da başkası bir tane daha satıyordun o monitörden gözüm kalmıştı o zaman da, yalnız bunların LED ve 2ms tepkime süreli olan Samsung S24A350HS modelleri çıkmış; amazon.de'de mesela senin monitör 295 euro ama HS olanı 179 euro. Türkiye'de de sanırım eskisinin fiyatı yüksek kalmış (bilmiyorum var mı ekstra bir özelliği) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar