Tron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Selamlar, İçeriği video art, motion graphic, foto manupilasyon, tipografi, Grafik tasarım v.b. konulara yer veren bir sayfa oluşturduk. gün içinde beğendiğimiz çalımaları bu sayfa içerisinde paylaşmak ve gerektiği takdirde yorumlamak. Paticik'de konuya ilgi duyan bir iki kişi olabilir diye haber vermek istedim. https://www.facebook.com/pages/Sense/276466062390896?sk=wall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Likeladım maksat kalabalık görünün ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 wastyrx said: Likeladım maksat kalabalık görünün ^^ huehu saol :) işin aslı sayfayı şu kadar beğenimiz olsun filan diye açmadık. Keza sunduğumuz paylaşımların kalitesi çizgi üstü. Bu durumuda korumak istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar