Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Hoş.[signature][hline]Allah kahr bela.. Bilirsiniz ki büyük dağları ben yarattım.
streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 haluk bilginer gibi bir adama bole ozenti (bbc de var..) hic yakismio ..ingiliz soguk sarlatan espirileri turk kulturune gore degil ...
Napoleon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bu diziyi Yes Minister'ın kopyası olarak başlattılar ama Yes Minister'daki olaylar Türkiye'ye yabancı olmadığından dizi tutulacak ve kısa zamanda orjinal formatını yakalayacak gibi geliyor bana.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar.
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya oyuncu kadrosuda konuda çok süper de ben daha sürceğini düşünüodum :([signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Oyuncular harika, konu harika, laf sokuşlar ve iğnelemeler harika ne diim daha :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Öne çıkan mesajlar