Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Hoş.[signature][hline]Allah kahr bela.. Bilirsiniz ki büyük dağları ben yarattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 haluk bilginer gibi bir adama bole ozenti (bbc de var..) hic yakismio ..ingiliz soguk sarlatan espirileri turk kulturune gore degil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bu diziyi Yes Minister'ın kopyası olarak başlattılar ama Yes Minister'daki olaylar Türkiye'ye yabancı olmadığından dizi tutulacak ve kısa zamanda orjinal formatını yakalayacak gibi geliyor bana.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya oyuncu kadrosuda konuda çok süper de ben daha sürceğini düşünüodum :([signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Oyuncular harika, konu harika, laf sokuşlar ve iğnelemeler harika ne diim daha :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar