Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 şimdi bi if statement var, captcha'yı kontrol ediyor, captcha yanlış girilmişse pop-up window çıkarıcak. birinci soru nasıl? şunu implement etmenin bi yolunu göstermişler php tagi açıp kapatarak da, olmuyo öyle. var mı çözüm önerisi olan
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http:/ /formsignup.php Burdaki URL böyle olmicak, -muhtemelen- senin kayıt/login ol sayfanın adresi olcak. Da, adam zaten giriş yapmak istemiyo mu, captcha'yı yanlış girince hangi sayfa popup olarak açılacak ki?
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ya benim bağlantım da bi ters zaten form'da action="create_post.php" var, post buttona basınca oraya gidiyo, captchayı da orda kontrol ediyorum. if ($securimage->check($_POST['captcha_code']) == false) { echo "Please go back and try again."; exit; } else { .... şöyle yani şu echo kısmında bi pop-up çıksa daha iyi olur. başka bi dosyada post yaratmamıun nedeni de, indexte post yarattıktan sonra refreshleyince aynı postu yollamayı engelliyememiş olmam dfgdf
Öne çıkan mesajlar