Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 şimdi bi if statement var, captcha'yı kontrol ediyor, captcha yanlış girilmişse pop-up window çıkarıcak. birinci soru nasıl? şunu implement etmenin bi yolunu göstermişler php tagi açıp kapatarak da, olmuyo öyle. var mı çözüm önerisi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http:/ /formsignup.php Burdaki URL böyle olmicak, -muhtemelen- senin kayıt/login ol sayfanın adresi olcak. Da, adam zaten giriş yapmak istemiyo mu, captcha'yı yanlış girince hangi sayfa popup olarak açılacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ya benim bağlantım da bi ters zaten form'da action="create_post.php" var, post buttona basınca oraya gidiyo, captchayı da orda kontrol ediyorum. if ($securimage->check($_POST['captcha_code']) == false) { echo "Please go back and try again."; exit; } else { .... şöyle yani şu echo kısmında bi pop-up çıksa daha iyi olur. başka bi dosyada post yaratmamıun nedeni de, indexte post yarattıktan sonra refreshleyince aynı postu yollamayı engelliyememiş olmam dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar