Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Nefret ettiğim hayvanlara Pati Pet bölümü sayesinde hayranlık duymaya başladım. Bende bitane almayı düşünüyorum... Doberman Pincer vardı fakat koku ve uyuz komşular yüzünden vermek zorunda kaldım cancazımı :( neyse işte kedi düşünüyorum fakat tatlı sevimli olsun istiyorum. Karizma olmasına gerek yok, sokak kedisi tipi olmasın çok tatlı olsun :) ama cinslerden anlamıyorum ne önerirsiniz? (az tüy döken ve az kokanlar tercihimdir :))[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 1. sı kedıler kokmaz. Hatta senden,benden temızler :) Tum cınsler tatlı aslında. Ama genelde ıran cınslerı daha hos tabı. Ama ınanılmaz tuy dokerler.Sıyamlar ıdeal ama cok hareketlıler.Iran cınsı gunun buyuk bolumu uyur.Asla mıyavlamaz desem yerıdır.Ya da cok nadır mıyavlar dıyeyım.Iran kedılerının bakımıda cok zor.her gun taramak ve gozlerını temızlemek zorundasın.Sıyam al derım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 pir pir dolassin etrafta yeter dakka basi bakim gerektirmesin en zahmetsizi siyammi simdi[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Her hayvan ılgı ve bakım ıster. Ama kedı cınslerınde kısa tuy tabıkıde avantajlı.Iran kedılerı bakımı en zor olanları.Sıyamlarda cok hareketlıler her dakıka ılgı ısterler.Cok oyuncular.Ve ılgı gostermedıgın zaman cok kotu mıyavlar.Bu arada kopek soyuna en yakın kedı cınsı siyamlardır. [Bu mesaj Patik tarafından 29 Eylül 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 siyamlar hareketli diil bütüngün yayıyolar valla[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Yavru oldukları ıcın oyle. Normalde ınanılmaz hareketlıler.Goruceksın ılerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bence al bi güsel sokak kedisi al besle hem bi kediyi sokakdan kurtarırsın hem temislersende kokmaz oulcan olm sen nefret ederdin kedilerden ne iş laa bu sevgi bu kadar :-p[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 al olum.yakışır sana...[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Ferrero, 29 Eylül 2004 22:25 tarihinde demiş ki: Nefret ettiğim hayvanlara Pati Pet bölümü sayesinde hayranlık duymaya başladım. bu mudur budur :-p şaka bir yana bence ya siyam al yada iran kedileri al. iran kedilerine tepsi surat'da diyebiliriz :-p suratları düzdür. fazla tüylüdürler. siyamlar mavi gözlüdürler ve çok tatlıdırlar. patipet bölümüdeki pet siteleri kısmındaki kedilerle ilgili olan linklere bakmanı tavsiye ediyorum..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 15) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bence van kedisi al.. yerli malı yurdun malı :D ayrıca yüzen tek kedi olduğu için çok severek aldığım, beraber yüzdüğümüz Kaplan parçası hareketli komik, maceraperest duygusal sapık kedim : Cabbar bir van kedisi Bak resmi[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bide şey sorucam saat 8 den akşam üstü 4:30 a kadar evde kimse olmuyor bi sorun olur mu?[signature][hline]evet arakçıyım. ama pişmanım bi daa yapmıyca XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bu arada aslında bana kedileri sevdiren bu siyam kedisi oldu.. Bende yavru bi siyam kedisi istiyorum nereden bulurum ki hiçbir bilgim yok... :([signature][hline]evet arakçıyım. ama pişmanım bi daa yapmıycaXaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bence ank kedisi al....çok asil oluyolar erkekleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ankara kedılerıde en az Iran cınslerı kadar tuy doker.Ikısı arasında tercıh yapmak gerekırse tabıkıde Iran derım. Ama tuy sorunu yasamak ıstemıyorum dıyorsan Siyamlar en guzelı. [Bu mesaj Perkins tarafından 06 Ekim 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Siyam kedileri kalp kurdu taşıyor falan dediler ama bilmiyorum nedir ne değildir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bence de siyam al kalp kurtucu neymiş ben 6 yıldır besliyorum hiç bi sorunla karşılaşmadık şu ana kadar:) Çok tembel bi kedim var.Siyam kedileri hareketli diolar ama bizimki garfieldın dişi versionu galiba:D Herneyse Siyam kedisi almanı tavsiye ederim.[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Porina Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bencede siyam kedisi al... Benimde bir siyam kedim var.Butun gun calisip eve dondugumde kapida beni bekledigini gormek en buyuk zevkim... Hem siyamlar, onunla konustugunda sana cevap veriyorlar kucuk miyavlamalarla en cok sevdigim ozellikleri bu...Birde birmanlar var, onlarda siyamlara benziyor ama uzun tuyluler... Tuyleriyle basa cikabileceksen birman da alabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bence de siyam al... hani tırmalamalarına sinir olmuo diilim yani ben sevmem sahsen kopegim var :) ama siyam guzeldir... yalnız galiba siyam kedisi en cok perde yırtan falan filan kediymis... oyle biliorum... dogru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Porina, 08 Ekim 2004 09:41 tarihinde demiş ki: Butun gun calisip eve dondugumde kapida beni bekledigini gormek en buyuk zevkim... tat kacırıcı konusmalar yapmak istemem ama kopeklerin karsılamaları kat kat daha guzel bence... eheh yanlıs anlama yani de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Porina Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Sana katiliyorum, kopekler kesinlikle daha duygusallar ve sevgilerini gostermeyi gercekten iyi biliyorlar... Ancak calistigim ve gunun tamamini evden uzakta gecirdigim icin malesef kopek alamiyorum ve sevgili kedimin beni karsilamasiyla yetiniyorum ne yapayim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andromeda_Black Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 kesinlikle tekir öneririm; hatta bence sokaktan yawru al, ya da bir weterinerden... hem böylece sokak kedileri yawaş yawaş azalır hem de tekirler çok oyuncu kedilerdir... benim kedim ingiliz tekiri-kısa tüy. fazla tüyü dökülmüyor, şu an dört yaşında... çok oyuncu we yaramaz-ama mesela toprakları fala deşmez... ama ara sıra gelir aklına şeytanlık...[signature][hline]Rock Mania!!! http://member.lycos.couk/wordofwhispers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 sokak kedisi en asil duygunun kedisidir[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar