orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Msn messenger, yahoo messenger, Aol, İcq, ve Mirc programlarını tek bir çatı altında ve sınırsız olarak kullana bilmenizi sağlayan bir program 3-4 gündür deniyorum gayet hoş ve kullanımı kolay Miranda gibi zor değil en azından http://www.messenger2.com[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 dur çekiyorum bakalım.. miranda'nın nesi zor ki bu arada? sadece arayüzünü sevmiyorum o kadar. bunda ise skin fln varmış hoş olabilir.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Conference falan duzgun destekliyor mu? Miranda'da biraz sakatmis sanirim o.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ben miranda kullanıyorum,konferans dahil bir sorun yok.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 miranda da bazen mesajlarim gitmiyor veya bazı mesajları alamiyorum, herkesw bundan sikayetci kurdugumdan beri. birde bunu deniyeym :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 konferans te şöye bir problem oluyor bende; mesela ben baggio ile konuşuyorum o beni konfreansa davet etti. o zaman 3. kişi yazı yazdığında (Baggio: Mehmet: yazı yazdım) şeklinde mesaj alıyorum[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Miranda rulz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 3 gündür kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım buna konferansda tahil gerçi bir kere konferans yaptım ama 4 msn 1 icq 1 yahoo messenger 1 aol ve 1 chat sorunsuz çalışıyor. artık profil desteği var yani birden fazla kişi programı kendine göre kullanıcı açarak kullanabiliyor. profillere şifre koyabiliyorsunuz. ss leri var ancak kendi sitemde reklam olmaması amacı ile ss linklerini vermiyorum isteyenlere özelden ulaştıra bilirim. Program hakkında elimden geldiği kadaıyla da yardımcı olmaya çalışırım. Hataa türkçeleştirme mi diye düşünüyorum :P Bu arada az önce bir sorun buldum ama aşılabilir sanırım dosya transferi yapılamıyor. [signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi [Bu mesaj orhanozkara tarafından 08 Ekim 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj orhanozkara tarafından 08 Ekim 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bir sorunum var.. ayarları ile oynarken bozdum :) ayarlarda: display kısmında "display message format" ne sizde söyleyebilir misiniz? normalde Sailor: Mesaj çıkacağına bozdum NICK: Mesaj çıkıyo :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 neyse gerek kalmadı orada bi yerde yazıyormuş zaten[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bi şey daha keşfettim :P oda webcam ve sesli iletişim kurabilmeniz için karşı tarafında msn2 kullanması lazım yoksa nanik diyo program :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Off Beynim Çatladı yafs Türkçesini yapmaya çalışıyorum. 1600 küsür kelime off ya 500 e geldim beynim patladı yardımcı olabilecek kimse varmı acaba belki meşhur filan oluruz :P namımız Duyulur yaban ellerde :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 önce programın meşhur olması lazım =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Biz türkçesini yaparsak türkiyede yayılır bakarsın. Hem türkçesi yapılacak kadar meşhur olduğunda zaten bizden önce birileri yapmış olur. Ama dediğim gibi 500 satırdan sonra kafam durdu. çalışmıyo :P öncedende çok hızlı çalıştığını iddia etmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar