Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Pof ya kapalı söle ağız tadıyla bi pvp yapamıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Korax, 02 Ekim 2004 21:52 tarihinde demiş ki: said: Kithnos, 02 Ekim 2004 20:30 tarihinde demiş ki: 9-10 tane duello arena yapilmali bence... Bi de server a ilk girdigimdeki duello stone kalkmis. bunun yerine .duello gibi bi komut gelebilir. we o 9-10 arenadan birine rastgele gider baslarsiniz Hadi 1 kişiyi atarsında 2 kişiyi rastgele aynı yere nasıl atmayı düşünüyosun?10 arenamı?Yuh neyaptın ya,az öz olsun bence. duelloyu teklif eden kisi arenayi belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Yaf başlangıçta girdim böle itemlar karışmış hareket edemiyorum çadır madır girmiş gm çaırdım pentagrama yürüyün dio dedi .sora cafede düzeldi normal girdim şimdiden 22 killim oldu :P acaba aosda bozuluomu?Bu arada armor blessedde silahlarıda blessli yapsaydnz keşke..[signature][hline]Hoax® Mouseu olmayan Laptopta PvP Keyfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 oyuna girince client çöküyor..[signature][hline]Bir zamanlar yaşardık. UOGame.Net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ya şuan sorunlar sürüyor.. Test dönemi dediğim gibi.. Test döneminden çıkınca, sittede olmuş olacak., sunucuda kapanmayacak..[signature][hline]#include main(void) { while(1) printf("tavuk yumurtadan cikar, yumurta tavuktan cikar, ");} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Kimse merak etmesin şuan için çok ufak bir problemle uğraşıyor arkadaşlarımız bi kaç gün içinde serverımız tekrar karşınızda açılıp kapanma derdi olmayacak Herkeze bekleriz gene Burdan öğreneceksiniz server drumunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 su anda açıkmı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 en son bütün itemler silinmişti worlddeki döşüyorlar sanırım[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Server şu an açıktır..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sheref Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 daha iyisine doğru gitmeniz dileği ile başarılar..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 World silindi evet,yedeğini koydum ve düzeltmeler yaptım.Accountlar gitti ama.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Serverımız açıktır buyrun herkezi bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… karabocek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hayırlı olsun..[signature][hline]Azimle sıçan taşı deldiği gibi avrupa birliğinede girebiler.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 girdim bikaç kez pvp yaptım ama sürüyle hata mevcut malesef.. oklar sıfır mesafeden bile atılabiliyor orc camp e gideyım dedım geri dönüş yok orda kaldım (bi ara çıkarın arkalarda bi yerdeyı:)) düellolarda kafa alınamıyor(söylenılmiş) koydugunuz birçok engel sacma yerlerde takılmaya sebep oluyor buyu cast tıme'ları oldukça dengesız insallah iyi olur..başarılar..[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ya şu an 50 tane projeyle boğuşuyoruz. Amacım bunu açıp bir süre boyle devm etmesiydi. Moderasyon olmayacak bi süre diğer projelerden dolayı. Ama döndüğümüzde sizde inanamayacaksınız..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing A Lost City - Pvp Shard × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Server şu an açıktır..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 daha iyisine doğru gitmeniz dileği ile başarılar..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 World silindi evet,yedeğini koydum ve düzeltmeler yaptım.Accountlar gitti ama.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Serverımız açıktır buyrun herkezi bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 hayırlı olsun..[signature][hline]Azimle sıçan taşı deldiği gibi avrupa birliğinede girebiler.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 girdim bikaç kez pvp yaptım ama sürüyle hata mevcut malesef.. oklar sıfır mesafeden bile atılabiliyor orc camp e gideyım dedım geri dönüş yok orda kaldım (bi ara çıkarın arkalarda bi yerdeyı:)) düellolarda kafa alınamıyor(söylenılmiş) koydugunuz birçok engel sacma yerlerde takılmaya sebep oluyor buyu cast tıme'ları oldukça dengesız insallah iyi olur..başarılar..[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ya şu an 50 tane projeyle boğuşuyoruz. Amacım bunu açıp bir süre boyle devm etmesiydi. Moderasyon olmayacak bi süre diğer projelerden dolayı. Ama döndüğümüzde sizde inanamayacaksınız..[signature][hline]İlginç : Ya herşey kötü dünya kötü, hayat pis. Ana rahmine dönmek istiyorum dei$ik bey.. Dei$ik : Kas, belki girersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar