Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Google+ hesabiniz var ise bu fotografciyi ekleyin. Album olaganustu fotograflar iceriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bu kadar etkileyici sahneleri kadrajına alma imkanı varken neden bir insan fotoğrafını başkalaştırmaya çalışır pek anlamam. İlk bakışta etkileyici gelse de fotoğraflar bir süre sonra adam o kadar resimleştirmiş, başka neler yapmıştır kim bilir düşüncesi yüzünden izleyicinin eski heyecanı sönüp gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ashes and snow bilmeyenler mi varmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bu fotolar bi projemiydi bişeydi bunlar sitesi fln vardı sanırımda arayamadım simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 adam demis ztn ashes and snow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 http://www.ashesandsnow.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bir baska sahane fotograf albumu daha paylasayim. Merdiven fotograflari. https://plus.google.com/u/0/photos/102627418873482927781/albums/5681127949336580209 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 gerçekten çok güzel fotograflar ama niyeyse dünyanın en etkileyici karelerini de çekseler insanlar siyah beyaz yapınca direk eksiyle başlıyorlar benim için. tamam bazı fotograflar siyah beyaz olunca daha da etkileyici oluyorlar ama hani yıl olmuş artık 2011, anlamsız geliyor bana, tabi bunlar hep benim düşüncelerim, hislerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Siyah beyaz yapip gunu kurtaran fotolar gibi dusunursen evet dogru dediklerin. Ama siyah beyazin bir onemi var. Kullanim yerine gore tercih sebebi benim icin. Ornegin dramatik bir fotograf ise siyah-beyaz fotografin anlamini guclendirdigi icin daha basarili. Fotografta tam olarak hangi konuyu isledigin onemli. Gun batimini cekiyorsan gokyuzunun guzel renk tonunu siyah beyaz yapip da katledebilirsin. Ama mimari bir fotograf cekiminde ise geometrik sekilleri siyah beyaz fotografta cok daha iyi vurgularsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 100 adet gece fotografi oldukca iyi fotograflar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Linki açamadım nedense :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar