Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mukemmel Fotograflar


DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Bu kadar etkileyici sahneleri kadrajına alma imkanı varken neden bir insan fotoğrafını başkalaştırmaya çalışır pek anlamam. İlk bakışta etkileyici gelse de fotoğraflar bir süre sonra adam o kadar resimleştirmiş, başka neler yapmıştır kim bilir düşüncesi yüzünden izleyicinin eski heyecanı sönüp gidiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten çok güzel fotograflar ama niyeyse dünyanın en etkileyici karelerini de çekseler insanlar siyah beyaz yapınca direk eksiyle başlıyorlar benim için. tamam bazı fotograflar siyah beyaz olunca daha da etkileyici oluyorlar ama hani yıl olmuş artık 2011, anlamsız geliyor bana, tabi bunlar hep benim düşüncelerim, hislerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Siyah beyaz yapip gunu kurtaran fotolar gibi dusunursen evet dogru dediklerin. Ama siyah beyazin bir onemi var. Kullanim yerine gore tercih sebebi benim icin. Ornegin dramatik bir fotograf ise siyah-beyaz fotografin anlamini guclendirdigi icin daha basarili.

Fotografta tam olarak hangi konuyu isledigin onemli. Gun batimini cekiyorsan gokyuzunun guzel renk tonunu siyah beyaz yapip da katledebilirsin. Ama mimari bir fotograf cekiminde ise geometrik sekilleri siyah beyaz fotografta cok daha iyi vurgularsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...