Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Helal olsun adamlara oyunda tutmak icin ellerinden ne geliyorsa yapiyorlar level kasilamiyor denilen serverlarda free level zimbirtisini cikarttilar zaten toa ya lafim yok bakalim daha neler cikicak..[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L50 Druid Aepy 4L0 Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Mirluin, 24 Ağustos 2004 20:50 tarihinde çok güzel sormuş ki: bize frontiers ne zmn geliyo [signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 1.5 ay var sanirim 1.70 in gelmesine daha[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Curunir, 25 Ağustos 2004 09:43 tarihinde demiş ki: level kasilamiyor denilen serverlarda free level zimbirtisini cikarttilar kasilamayan serverlara değil her serverda free level var sadece population ı düşün realmlerin free level alma süresi daha kısa.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sonucta? Ayni kapiya cikmiyor mu xayder 50 olduktan sonra bile ugrasiyorsun adam gibi bir itemlara sahip olmak için ve ml kasiyorsun o da yetmemis gibi[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L50 Druid Aepy 4L0 Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 anlayamadım? :) şimdi sen free level ın olmasının kötü olduğunu mu savunuyorsun yoksa toa den mi dert yanıyorsun? 4-5 günde bir havadan level almak bence çok hoş bunun hiç bir kötü yanı yok çünkü herkes günde 8-9 saatini bilgisayar başında geçirmiyor böylelikle 1 lvl aldıklarında 4-5 gün sonra bi bakacaklar pat levellarını 1 level havadan arttırabilecekler. tabiki 50 olmakla bütün olay bitmiyor ama eski sisteme göre bu sistem çok daha hoş.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bu forumlar rvr ye dondu eld,stun atarmisin sunlara bi[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ahah yok ben onu kastetmedim tamam çok güzel bir uygulama ama oyunda tutmak için yapılmış gibi geliyor bu bana göre :) lethi sen sus bakiyim bak 2handed malice le kafana vururum ha :D[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L50 Druid Aepy 4L0 Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 evet orası öyle tabi oyuncuları elinde tutmak için her mmorpg oyunu bu tip şeyler yapıyor.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 free level konusunda yanlış bildiğim bir şeyi bizzat tecrübe ederek öğrendim, paylaşayım dedim; bot accounttaki cleric level 46 idi, 47'de free level bitiyo diye bildiğim için level aldığımda da 47 olacağı için free level gelmeyecek diye beklerken 47 olur olmaz 1 de free geldi yani karakteriniz 47. leveli aldıktan sonra 1 de free geliyor yani aslında free level özelliği bittiğinde level 48 oluyosunuz geriye sadece 2 !*!damn*!* level kalıyor :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Pof şuan 48'im,47'den 48'e geçene kadar canım çıktı daha 2 level var yaa[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 yalnız 47'den 48'e geçmek için niye uğraştın ki? 48 free olarak geliyor zaten bekleseydin 48'den sonra en iyisi quest yaparak 50'lemek biraz koşturmaca oluyo ama sonuçta baymıyosun sürekli farklı şeyler yaptığın için, SI ve ToA'daki questler ile çok rahat alınıyo o son 2 level, güzel şeyler de kazanıyosun...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 08 Ekim 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ya daha yeni free level aldığım için 1 hafta sabredemedim ehehe :) 48'den 50'ye questlerle nekadar sürer?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 eğer iyi bir gurup bulup takılırsan çok kolay 50 olursun da, questler ile solo bile 50 olursun, ne kadar oynadığına bağlı, iyi xp veren questler nerdeyse 1 baloncuk dolduruyor o seviyede, 20 quest eder bu da[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 20 quest yapmak icin red speed+50 weap spec ve full bufflu olmak lazim diye dusunuyorum ben..yoksa solo..err..akil sagligina zararli olabilir :)[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ha evet sınıf da önemli tabi ben necro ile yaptım botuma :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar