forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yasal yaptırım olması lazım bence zaten almıyorum, 2 kuruş mürekkep az harcayıp son kullanma tarihi sana yeter diyen ürünleri almıyorum bugun kendilerini çakal sananlar yarın kurtlara yem olurlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ürünün ne olduguna göre degisir. yiyecek ise üretim tarihi basılmak zorunda.baska bisey ise cok önemli olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 tereyağlarında yazmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şikayet et markayı satamasınlar öyle bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ne gerenk var skt yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 seni nereye şikayet edeyim ynalış bilgi veriyorsun http://www.ggd.org.tr/sss2.php?bolum=236#s1195 said: Gıda maddelerinin içinde bulunan katkı maddelerinin etiket üzerinde hem adı, hem de E Kodu ile belirtilme zorunluluğu yoktur. İki bilgiden biri yeterlidir. Ancak, katkı maddesinin fonksiyonu mutlaka belirtilmelidir. Etikette üretim tarihi belirtmek yasal zorunluluk değildir, ancak son tüketim tarihi mutlaka etiket üzerinde yer almalıdır. Kristal ve kesme şeker, yemeklik tuz, sakız gibi bazı ürünlerde son tüketim tarihinin belirtilmesi zorunlu değildir. Bu ürünlerin raf ömrü kısıtlı değildir, başka bir deyişle geçen zaman, ürünün kalitesini olumsuz etkilemez, sağlık riski yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sok kullanma tarihi varken pek gerek duymuyodum simdiye kadar. nieki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 dandik mnarka alma arkadasim sende iso, CE li falan markalardan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 haccp var gıdada. iso kadar da yalan birşey yok dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Ingiltere'de kaldıgım aile habire son kullanma tarihi gecmis urunler yiyorlardı.Ekonomik durumlarıda baya iyiydi.Neden yiyorsunuz diye sordugumda. "Son kullanma tarihi gecmis ürün yiyip ölen insan gordun mu dediler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bitik karaciğer gördün mü? diye cevap verseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Helal Gıda sertifikası olmayan hiç bi ürünü aparmanıma bile sokmam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-15753835 http://www.onislam.net/english/news/africa/454710-halal-pork-enrages-south-africa-muslims.html DOMUSLARI LÜPLETİRSİN TABİİ EN HELALİNDEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 titanguard said: Ingiltere'de kaldıgım aile habire son kullanma tarihi gecmis urunler yiyorlardı.Ekonomik durumlarıda baya iyiydi.Neden yiyorsunuz diye sordugumda. "Son kullanma tarihi gecmis ürün yiyip ölen insan gordun mu dediler" Son kullanma tarihlerinin fatal bir tarih olmadığını, risk sınırının başladığı zamanı gösterdiğini belirtenler var. Bunlara göre, son kullanma tarihi yakın bir zamanda geçmişse sorun yok. Artı eksi 3 günün ne kadar farkı olabilir mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 belli olmaz.urune baglı.mesela tavugu önermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar