BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şimdi bu SSD'lerin sata 2'sinden kullanıyorum ve 250 MB/s civarlarında okuma ve yazma hızlarından gayetten de memnunum ancak şöyle bir durum var, bi tane daha alacam ama ufak bir farkla sata 3 alsam diyorum malum hızlar 2 katına çıkıyor nerdeyse ama acaba diyorum anakart sata 3 desteklemese de sata 2 gibi çalışır mı yeni aldığım? yani bir uyumsuzluk yaratmazsa alıp ileride sata 3 destekleyen bir anakartla kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum, bu konuda bir bilgisi olan varsa yardım! ha derseniz sata 3 kesinlikle kullanamazsın, o vakit hiç bulaşmayacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sata 3 arayüzü olan disk geri uyumlu çalışıyo da, sırf sata3 diye kefalleme. yazma/okuma hızı'nı arayüz belirlemiyo çünkü, en fazla kısıtlıyo. Hızı yüksek SSD alıyosan SATA3 olan SSD doğru tercih. Anakart yenilendiğinde ayrıca en eski SATA da çalışır, en yeni SATA3'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şahane, aradığım cevap buydu teşekkürler... yani ben sonuçta eski anakartımla da sata 3 olsa da bunu kullanabilecem daha düşük hız alabiliyor olsam bile, ilerde de yenileyince tam kapasitesinde çalıştırabilecem özetle sata kaç olursa olsun veriyolu sata destekleyen bir anakart hepsini çalıştırabiliyor... edit: ha niye arada kaldım onu da söyliyim de, corsair var iki tane, ikisi de 120 GB biri sata2 diğeri sata3 ve arada sadece 15 TL var da o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 fiyatları nedir ki (tamamen meraktan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Corsair 120 GB Sata 3 aldık 450 TL civarı, 240 GB olanlar 950'den başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar