Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Peki eds kameralarıda atlatılabilirmi? O kadar netmi çekiyor yoksa 200km/s hızla geçsek yakalarmı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Öncelikle geçmiş olsun karakol yeterli oluyor bu işlem için. Bu gibi durumlarda HTC kullandığım için çok şanslı hissediyorum çünkü HTC Sense hem haritada görebiliyorum hemde cihaz ile iletişime geçebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Lord_Argos said: Peki eds kameralarıda atlatılabilirmi? O kadar netmi çekiyor yoksa 200km/s hızla geçsek yakalarmı mesela? Sanmıyorum onların atlatıldığını kolay kolay . Çok yakında duruyor onlar bir kere konum olarak genelde , ve kabak gibi önünden geçiyorsun , tam kadranın ortasından yani :) Mobese'nin sıkıntısı sanıyorum ki hem kameraları baya eski hem de daha geniş alanı kontrol etmeye çalışıyor ama olmuyor çoğunlukla . Sistemi bir garip zaten , hiç bana son teknoloji olarak gelmedi , gönülden Person of Interest vari şeyler geçiyor bir yazılım mühendisi olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar