cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 arkadaşlar bende gump art varda değişik bir program sol yukarda load seçeneği olandan değil sanirim michelangelo normal program dosyasi üstünde gm yaziyor değişik birşeyde açtım sora yukardan verdatayi seçtim dosya açtan sora aça id ler geldi resimlerde editleyemiyorum anlayan arkadaş varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 CanCan Birader Hic Aramadan Konular Acıyorsun Ama Yardım Etmeye Calısacam Bak Aramadan Burda Konu Acarsan Sana Yardım Etmezler Neyse gumploc.cfg Dosyasını Actın C:Program FilesUltima Onlinegumpart.mul C:Program FilesUltima Onlinegumpidx.mul C:Program FilesUltima Onlineverdata.mul Ordaki Yazıları Bu Sekilde Yap. Sonra Bmp(Yani Resmi Painte Atacaksın) Sonra Load Basıyoruz. patch to verdata ya tıklıyoruz Sonra Client Acıyoruz AaAaA Degismis (TheCoder Yazısından Alıntıdır)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar