diablotg Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ben 4 ten farklı yerden Dialog Studio indirdim hepsinde Updating biterken bir sorunla karşılaşıldı hatası çıkıor ve kapanıor nasıl olucak lütfen acil yardım saolun....[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bak readme lerini oku gump gumpart falan böle dosyaların uzantılarını bul paste le exe adı aynı olan illaki bi .ini dosyası vardır onun içine gumpart felan nerdeyse onların uzantılarını yaz[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 dialog studio programını uo içine kur eğer öle yaparak hata almışsan uo içine kurma ayrı bir yere kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 işe yaramıor[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Dialog.ini dosyasını aç içine aşşağıdakileri kopyala. [Realtime Engine] Transparent=1 Textcolors=1 Background=clWhite Selection=clLime Cache=Cache Images TIMEING=1 GAUGE=1 BCB=1 ASC=0 [Files] Auto=0 AutoT=0 Auto1=0 Auto2=0 Auto3=0 AutoCurrent=0 [Mouse] LEFT=Select + Drag RIGHT=Menu [COLOR] Background=clWhite [STYLE] Drawengine=(1.2) Real Draw [STARTUP] UPDATE=0 NEWS=0 [Ruler] MOUSEREAD=1 DRAGREAD=1 SMALL=clGray LARGE=clBlack BACK=clWhite INTER=clRed SKIP=9 MARK=7 [EXPORT] Version=55i - 99g[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Updating Deil Sanırım Aynı Hatayla Ben Karsılasıyor Kulandıgın Programla Alakalı Olabilir(winrar,winzip)Gibi İkisinide Bir Dene Olacagını Zannediyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar