sostizm Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Havra sokağı, eşim ve oğlum kuzey. 40 yaşından daha yaşlı bir 50mm cam objektif ile çekti fotoğrafçı bir arkadaşım. Bu tarz eski lenslerle çalışıyor. Renk kontürleri tamamen doğal etki sonucu oluştu (not shopped). Bakmaya doyamıyorum. Bastırdım, salona da asıcam.Bu lens ile çektiği muhteşem fotolar var. Bir balıkçı tezgahı resminde, her bir balık "paste" edilmiş gibi duruyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 guzelmis cidden. benim elimde de 15 20 yillik bi 50mm var nikon icin, manuel bi nikon bulabilirsem denemek lazim. balikci tezgahinin fotosunu da alsak buraya (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 nikon bayonet degistirmedi uzun zamandır. 30 yıllık lensler güncel bodylerde hala kullanılabiliyor. AF falan sorun olur sadece. fotoda gayet canlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 abi abartılcak bişey yok bu fotoğrafta fullframe gövde ile prime lens olsun bitsin 50 yıllık olmasına gerek de yok, eskiden cammış artık kimyasaldı plastikti falan da şehir efsanesi ayrıca :] gövde ff olmasa bile olur, prime lens kullanın hayatınız güzelleşsin kısa ve öz:)o teknik işler biraz kolpa muhabbetler aslında ya, çok güzel bir aile var fotoğrafta maşallah ^_^ gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 renk zenginliği gayet hos, kuzeyde pek tatlıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Teşekkürler güzel sözleriniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar