aramil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 nerede içilir? aciliyeti yüksek bir mevzu, yardımları esirgemeyin muhterem patidaşlarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 öm at ev adresimi vereyim.fal bedava... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 x marks the spot http://i.imgur.com/lTmT4.png klas, bilinmedik, uygun fiyatli, bol kahve çeşidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 çok ayakaltı değil mi oralar? daha spesifik, şehirden uzak, lezzetli ve sevdicekle başbaşa içilebilecek bir yer lazım yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 garsoniye arıyor adam O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 sdf evim barkım var zaten, yalnız yaşayan adamım. kahve lazm ülen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 madodan kahve alıp kuğulu parkta için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ankara tiskiniyorum senden ya bi denizin bişeyin olaydı be of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 denizin ynaında kahve içilmez. soda içilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 içilir içilir çok güzel içilir hem de. ben içerim! soda da içerim. sodalı kahve de içerim. kahveli so... tunalıdaki starbüxtan alıp kuğulu da otururuz napalım : *marka isimleri reklam niteliği taşımaması amacıyla değiştirilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hayatım boyu ankarada yaşadım daha romantik bir yerini göremedim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bahçelide de var bi kaç yer. 1. caddede var mesela on sinemasına gelmeden önce. 7. caddede burger king aralığından girince ilerde solda var. isimlerini unuttum ama sdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ankara... romantizim... yapmayın arkadaşlar lütfen. en romantik yerleri avm'ler ankaranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 şimdi ankara ve romantizm ile ilgili yazdığım bir yazıyı buraya koymak isterdim lakin cumartesi çalışıyorum. eve gidince de gazım geçer koymam o yazıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 gün batımına 50. yıl parkına çıkın, çok güzel manzarası oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 fede said: 7. caddede burger king aralığından girince ilerde solda var. yolgeçen hanı gibi bir yer abi orası nesi romantik. tam dibinde yol var araba sesleridir şudur budur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 angara angara güzel angara seni görmek ister her bahdı kara. diye şarkı olan yerde romantizm olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 10 insanın 11i memur oluyor ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 o memur olayı eski zamanlardaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 şimdi daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 noluyo lan yine ankaraya sövme topiğine çevirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 o atakulenin oradaki botanik park güzeldi zamanında bi de oraya yukarıdan bakanileceğimiz bi kafe mi ne vardı neydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 dediğimi yaptım tunalı starbüx + kuğulu ikilisi oldu gibi de gerçekten lanet olsun angara sana. 50. yılda nereye oturuyorsun adamın götü donuyor dışarda. romantizm diye kıçı başı dondurmanın alemi yok :d evim dibinde ztn D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar