barnacle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 http://www.itusozluk.com/image/true-story_281183.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kalitesizlik can sıkıcıydı ya, devam da etti "tanımadığım birisi tanıdığım birisine göre her zaman daha çekici gelir" diye. 2 hafta falan görüştük sonra bu lafları çıkaramadım aklımdan hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ama facebook cevabı olarak güzel cevaplar. facebook kızı olarak kalsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 neler var arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kızın soyadı izmmirlidir kesin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 konuyu dagitmayalim sdf tek avuntum kizin hesabinda o gunden beri herhangi bir hareketlilik olmamasi. ya da privacy den kaynakli olarak hareketliligi gormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 nomsaR said: ben bi kıza direkt "erkek arkadaşın var mı?" diye sormuştum facebooktan. evet var diye cevap gelmişti. ben hiçbişey yazmadım tabi. sonra aradan 3 gün geçti "tek soracağın bu muydu?" diye. sonra girdim muhabbete erkek arkadaşım var ama ayrılmama yardımcı oluyosun falan dedi. abav. en şuursuzlarıyla ben karşılaşıyorum sanıyodum ulan. bu ne?! O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 nomsar iyimis direkt sormus adam: varsa ok yoksa seviselim moduna gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 kozalak said: konuyu dagitmayalim sdf tek avuntum kizin hesabinda o gunden beri herhangi bir hareketlilik olmamasi. ya da privacy den kaynakli olarak hareketliligi gormuyorum. engellemiş olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 oha neden engellesin abi? rahatsızlık verici birşey yapmamış görünürde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 hiç şansın yok dostum kızı gözünde fazla büyütmüşsün ve bunu 1-2 konuşmadan sonra kıza farkettirirsin ardından kız seni sallamaz dediydi dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yok lan ne engeli, engellese profilini goremem.duvarda hareket yok sadece.en son cuma gunu biriyle arkadas olmus o kadar.yalniz gozume bisey takildi, bi inceliyim durumu birazdan yazarim buraya. bi durum yokmus neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ayy şimdi aklıma geldi bu aptal facebook son mekaniğinde bişeyleri değiştirdi,eskiden mesaj falan geldiğinde mail atıyordu yada etiketlendiğinde şimdi sitede bazen çıkan ufacık kırmızı bir diyalog işareti var,kızla ilgili arkadaşlarıyla ilgili twitter dahil aklına gelebilecek her türlü net ortamından arama yap,oyalanırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 google: "kızın ismi soyadı" yaptın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ohahahh baska konu acmayayim dedim surdan bisi soracaktım. Yazınca ne kadar sacma oldugunu gördüm ööh cogei :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 forgiver said: google: "kızın ismi soyadı" yaptın mı aa bak bunu yapmamistim, deneyeyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 arama motorun hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Kızla hafiften muhabbet et face'ten arasıra naber falan de.Cokta ustune dusme. Zaten kız senin her dedigine zamanında cevap veriyorsa,işi kolayca baglarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 hala hareketlilik yok lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 abi sende hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 kozalak iyi bir rehbere ihtiyacın var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 aldim geziyorum böyle http://poorlydressed.files.wordpress.com/2011/11/forever-alone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ahahah ben de istiyorum bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yanliz okuldaki kizlar acima duygusu ile cok pis sirnasiyorlar. ama gram zevk almiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yok yok istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar