kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 tldr diyenler en aşağı baksın yıllardır tanışmayı hayal ettiğim bi kız vardı. bu kızın ortak arkadaşıyla biraz muhabbetim var. geçenlerde sordum beni tanıştırsana diye. yıllardır kanka olan bu şahıslar 2-3 aydır görüşmüyomuş. garip olur öyle bişe yapmam dedi. bunu arkadaşla konuştuğum vakit bi mekandayım ve tanışmak istediğim kız da ordaydı ama çok az durup ayrıldı mekandan.(mekanda karşılaşmasak da göz göze geldik bi ara btw) ben de eyyytere be deyip facebook tan ekledim kızı. dipnot: kızın dün doğum günüydü. kız dün kabul etti talebi. dün ayrıca bi yerde bi parti vardi oraya gidecektim arkadaşlarla, baktım bu da geliyomuş. gittik partiye arkadşalarla. hayvan gibi kalabalık lan nası görecem ben bunu da gidip tanışacam diyorum. bi yerde dururken arkamdan geçtiklerini gördüm. baktım baya ileri gittiler. neyse dedim sağlık olsun biraz sonra denk geliriz belki. derken 5-10 dk sonra bu arkadaşıyla geldi arkamda bi yerde durdular bi yere falan bakıyolardı sanırım bilmiyorum. bi gazla gittim tanıştım doğum gününü kutladım. sonra geri döndüm. muhabbet edemedim lan beynim durdu. ne diyeceğimi bilemedim. şimdi bu kızla nasıl muhabbet kuracam diye düşünüp duruyorum. hiç bişe bulamadım. yardım edin. tldr diyenlere: tanışmak istediğim bi kızla yıllar sonra tanışabildim(evet oha). şimdi de nası muhabbet kuracağımı, nası bi daha görebileceğimi kara kara düşünüyorum. help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ona küçük sürprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 tanışma boşver sonra 2 ay sonra gelip hatun sorunsalı vol.x diye topic açarsın karı milleti dert yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ortak arkadaşlarla atraksiyon ayarla kızı da davet ettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 olan ortak arkadaşla görüşmüyolar sıkıntı o, yoksa zaten ayarlattırırdım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Anelor said: tanışma boşver sonra 2 ay sonra gelip hatun sorunsalı vol.x diye topic açarsın karı milleti dert yea. açıcaksam da varsın bu kişi olsun sebebi aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 facebooktan harassla sonra gel şuraya gidelim şubu yapalım zart zurt de gelirse senindir gelmezse zaten hiç olmamıştır. kız hoşlanıyosa simit ayran yapalım desen bile gelir %85 basit düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi işte harasla da nasıl harasla. örnek lütfen. kıza ne diyceğimi bilemiyorum. tırsıyorum yanlış bişe yapıcam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sen onunla görüşememssin o seninle görüşmek isteyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ben de onun benimle görüşmeyi istemesi için ne yapabilirim diye soruyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 büyü yaptırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kedi kovala köpek tekmele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 amuda bile kalktım abi. öyle olmuyomuş meğerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kızın duvarına falan bak ilginç konu açıcak bişey gözüne çarpar belki onun haricinde naber napıyosun diye girip tek ortak nokta olan ortak arkadaşlardan konu açıcan onlar hakkında konuşabilirsin falan filan. ancak bu tip şeyler ''bence'' böyle planlı programlı olmaz. doğaçlama takılıcan zaten kızla muhabbet naber iyi sen iyi napıyon oturuyom sen bende :) diye kalıyosa pek olmaz gibi. biraz gözlemle bakalım bişeyler çarpar belki gözüne daha yeni eklemişsin facebooka falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Naber napıyorsun de, cevap verdikten sonra o gün ne yaptığını anlat. Eğlencelik bişi olsun, eğlencelik bişi yapmadıysan uydur. Kızın göynü varsa muhabbeti devam ettirir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi tanımadıgın kızdan bu kadar nasıl hoslanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 rüyamda seni gördüm de komikli bi rüya salla götünden kızı güldür. kızlar kendini güldüren erkeklerden çok hoşlanır klişesine odaklan eğlenceli bi tip olursan seninle dışarı çıkma isteği daha fazla olacaktır tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ona reddemeyeceği bir teklif sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yanlız o partide bağlayacaktın sen çok büyük şansı tepmişsin zora sokmuşsun biraz neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ne bilim abi aşık oldum belki de. 7-8 yıldır aklımda olan birisi. yaralı stayla mode on : kimler geçerken içimden, bir sen vardın melekleri imrendiren. bilmiyorum işte bişe olmuş böyle. malesef facebook duvarında bişe yok kızın, araştırmadım mı sanıyosunuz sdf. ordan bişe bulamadım. artık naber napıyosun diye muhabbete gireceğim başka çare kalmadı gibi. chatte de online olmuyo ki. direk mesaj atmak durumunda kalıcaz. ek: yok abi o partide de pek durmadılar, ben kızla tanıştıktan max 45 dk sonra ayrıldılar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 facebooktan götür bakalım. şuan yapcakda başka bişi yok gibi zaten. ama online yakalamaya çalış online yakalayamıyosan ve mesaj atıcaksanda ya rüyamda seni gördüm olayına gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi rüyamda seni gördüm muhabbeti çok bariz yalan değil mi ya. ben erkek halimle birinden duysam içimden hass ordan derim şahsen. naber napıyosun falan desem daha uygun gibi geldi bana sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 her gün şurda itlaf edilen köpeği 10 katı kadar köpek yemek oluyor dünyada. tamam canlı yakılmaları filan kötüymüş de abartmayın ki zaten abartmamışsınız. böyle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yanlız kız için fazla random birisin şuan anladığım kadarıyla aman dikkat et ego pompası olma. bide doğru düzgün tanımadığı seni facebooktan eklemeside biraz kötüye işaret o yüzden ego pompasınada biraz odaklan. rakıyı tazeleyip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kız beni şahsen tanımıyor olsa da kızla universitede çok karşılaşırdık. sima olarak kesin tanıyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar