nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ögretmenler cicektir diye bir laf vardi ilkokulda o erkek ögretmenler icinde gecerlimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 örtmenim size adının ne olduğunu bilmediğimiz ve umuyoruz ki alerji yapacak sarı çiçekler barındıran dev bir çiçek tarlası aldık!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pkatirci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 biraz sonra bilgisayardan çıkmam gerekiyor. cevap veremeyeceğim için üzgünüm. pazartesi görüşmek üzere hepinize iyi tatiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 niye icine girdin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dunyadaki ciceklerin %90 i arilar sayesinde sporlaniyor diyerek ogretmenler gununun, ogrenmenin guzelliginin ve bunu bizlere saglayan ogretmenlerin anlamini yuceltmek istiyorum izin verirseniz. http://www.sifalibitkileriniz.com/wp-content/uploads/papatya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bi fotonu koysaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 papatyalar cok güzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Gıda müh. ne varmış üle!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 gidanin mühendisimi olur. gida iste insaat degilki. ne dicen hamburger yapilirken malzemeyimi hesaplican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 olm bütün içkileri onlar yapıyo saygı duy ibret al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 pazartesi sorarız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 nickten tanıdım ben öğretmenimizi. arkadasimin ablası.evli cocuklu. ogretmenler gunun kutlu olsun. selamlar :) baya sacmalayanlar olmus, yeri gelince utanir susarlar onlar nasil olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 calisma izninde gorevi ogretim gorevlisi diye geciyor dimi? ogretmen degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ben çok sevdim yeni üyemizi, tatlı bi konu olmuş. Yenilerini bekleriz efenim yorum yapmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sms attim insan bi cevap verir :( öm kutunda dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 valla öğretmenler günü, hespata kitapta lakapta ne olduğun deilde, insanların seni ne olarak gördüğüyle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 çıkartıp çocuğunun fotosunu koysun beyler anne dendi! kendinize gelin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Seele said: sms attim insan bi cevap verir :( öm kutunda dolu. abi gelmedi sms falan. tekrar atıyorum cep nomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sen yinede mesaj kutunu bosalt. benim salak telefon arizali sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 valla hoca var hoca var profesor olupta kuresellesme temali bi derste "tibet nepaldemiydi yaaa nereye bagliydi" diyen ama ogrenciye uygulamali oalrak akademik mobbing nedir gosteren hocanin ogretmenelr gununu tabiki kutlamam :p cidden degil ogretmenler gunu kutlamasi okul bittikten sonra selam verilmemesi gereken hocalarla karsilastim bu sene ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Üstteki post özet geçmiş. Hoca var hoca var evet. Zerre saygı duyulmayacak adamlar da var, saygıyı hakedenler de. Ama üniversite öyle nalet bi yer ki, ileride asistan olucam diye düşündükleri için hoca kıçı yalayanlar varken sevdiğim bi hocanın öğretmenler günün hayatta kutlayamam mesela. Dışarıdan sanki o kıç yalayıcılarına benzemekten korkarım, ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 öğretim görevlisine öğretmen diyince bazen bozuluyorlar. bu da garip birşey mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Benim tanistiklarimin cogu hizmetli bile sayilamaz. Istisnalar var tabi ama baya baya kaprisli kompleksli tipler ogretim gorevlileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar