Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ögretmenler cicektir diye bir laf vardi ilkokulda o erkek ögretmenler icinde gecerlimidir.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 örtmenim size adının ne olduğunu bilmediğimiz ve umuyoruz ki alerji yapacak sarı çiçekler barındıran dev bir çiçek tarlası aldık!!
pkatirci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 biraz sonra bilgisayardan çıkmam gerekiyor. cevap veremeyeceğim için üzgünüm. pazartesi görüşmek üzere hepinize iyi tatiller.
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dunyadaki ciceklerin %90 i arilar sayesinde sporlaniyor diyerek ogretmenler gununun, ogrenmenin guzelliginin ve bunu bizlere saglayan ogretmenlerin anlamini yuceltmek istiyorum izin verirseniz. http://www.sifalibitkileriniz.com/wp-content/uploads/papatya.jpg
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 gidanin mühendisimi olur. gida iste insaat degilki. ne dicen hamburger yapilirken malzemeyimi hesaplican.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 olm bütün içkileri onlar yapıyo saygı duy ibret al
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 nickten tanıdım ben öğretmenimizi. arkadasimin ablası.evli cocuklu. ogretmenler gunun kutlu olsun. selamlar :) baya sacmalayanlar olmus, yeri gelince utanir susarlar onlar nasil olsa.
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 calisma izninde gorevi ogretim gorevlisi diye geciyor dimi? ogretmen degil yani.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ben çok sevdim yeni üyemizi, tatlı bi konu olmuş. Yenilerini bekleriz efenim yorum yapmak üzere.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sms attim insan bi cevap verir :( öm kutunda dolu.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 valla öğretmenler günü, hespata kitapta lakapta ne olduğun deilde, insanların seni ne olarak gördüğüyle ilgili.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 çıkartıp çocuğunun fotosunu koysun beyler anne dendi! kendinize gelin lan.
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Seele said: sms attim insan bi cevap verir :( öm kutunda dolu. abi gelmedi sms falan. tekrar atıyorum cep nomu.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sen yinede mesaj kutunu bosalt. benim salak telefon arizali sanirim.
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 valla hoca var hoca var profesor olupta kuresellesme temali bi derste "tibet nepaldemiydi yaaa nereye bagliydi" diyen ama ogrenciye uygulamali oalrak akademik mobbing nedir gosteren hocanin ogretmenelr gununu tabiki kutlamam :p cidden degil ogretmenler gunu kutlamasi okul bittikten sonra selam verilmemesi gereken hocalarla karsilastim bu sene ehueheu
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Üstteki post özet geçmiş. Hoca var hoca var evet. Zerre saygı duyulmayacak adamlar da var, saygıyı hakedenler de. Ama üniversite öyle nalet bi yer ki, ileride asistan olucam diye düşündükleri için hoca kıçı yalayanlar varken sevdiğim bi hocanın öğretmenler günün hayatta kutlayamam mesela. Dışarıdan sanki o kıç yalayıcılarına benzemekten korkarım, ne yazık ki.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 öğretim görevlisine öğretmen diyince bazen bozuluyorlar. bu da garip birşey mesela.
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Benim tanistiklarimin cogu hizmetli bile sayilamaz. Istisnalar var tabi ama baya baya kaprisli kompleksli tipler ogretim gorevlileri.
Öne çıkan mesajlar