Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

One Ring to Bind Them!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tuncam şekerli çöreğim biz hergun bulusuyoz zaten ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
gelecek gelişini bekleyeceksin o zaman ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Benim kilo sorunlarim var. Bünye meselesi, genetik biraz. Anlatmak uzun sürer. Bizim sülalede erkekler kiloyu 25'inden sonra almaya basliyor ki 10 kilo eksigim var sadece. Olur elbet kilo takmiyorum. Diab'ta sahittir ki 2 adet gözlemeyi hic zorlanmadan yiyebilen bir insanim, üstüne taze domatez(s ile degil)leri hayvani bir hamlede yiyebiliyorum.

Geceyi anlatmak uzun sürer, deliler gibi eglendik, bögürdük. Ara ara wendigonun diab'a "az bagir ben kendi sesimi duyamiyorum" uyarilari olsa da biz hizimizi hic kesmedik celine ile cosmaya devam ettik. Ben anlatmak istemiyorum daha fazla, hersey cok cok cok güzeldi. Tekrar mutluluklar diliyorum. Mutluluklar ve hüzünler paylasildikca güzeldir. Bizde elimizden geldiginde paylasmaya calistik. Ruhumuz güzel oldugu icin de gecemiz güzeldi. 28 Ekim'de tekrar geldiginde celine cok daha iyi olacak diye tahmin ediyorum. Ballandirmak istemiyorum daha fazla, moon'a buradan sevgilerimi angel'ada üüüüüüü lerimi iletiyorum.[signature][hline]i have no tears, there is only pain
Mesaj tarihi:
başlayacam ama üüüü nüze sizin :p

cidden diab'da allah vergisi bi ses var. sahnenin önünde şarkı söylerken ben bazen monitor olmasına ragmen kendimi duyamıyodum ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
söyleyen sen olunca eşilik edemeden duramıyorum ... napim =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 05 Ekim 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Toplantıdayım Kahve servisi yapıcam diye kaçtıydım =oP açamadım msn =oPPP
Şimdi ise kahve suyu kaynıo diye kaçtım =oPPP
Atılacam işten olacak olan o LOL[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 05 Ekim 2004 18:34 tarihinde demiş ki:
Toplantıdayım Kahve servisi yapıcam diye kaçtıydım =oP açamadım msn =oPPP
Şimdi ise kahve suyu kaynıo diye kaçtım =oPPP
Atılacam işten olacak olan o LOL

nihihi
şekerleri götürmeyi unut bi daha gel :p[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
  • Admin
Mesaj tarihi:
wtf ya ortam orda ben sakariada

*!kal ort por*

*!recalls back*

*!unuttugu nişan hediyelerini ve foto makinesini kapar tekrar geri recall..*

*!hediyeleri malum çifte verir ve foto makinesini çekip elçinin pozlarını spam yapar gibi kaydeder*

*!aynı hızla gene geri recall*

*!ucak biletini bedavaya getirmiştir mutludur*

ehe eet eet bu yılın hatta asrın nişan haberini ilk alanlardan biriyim hatta ve hatta bu çatlakların ilk aşık mayhoş bakışlarla birbirlerine bakmalarınıda gören adamım :p

büyüyünce 1 numerö lü papparassi fotografcısı olcam di mi Tibet hanım ? :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Mesaj tarihi:
cidden dyna direk ilk çıkmaya başlayışımızın tek şahididir bu arada bi de ofişılfoto su ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
olm tırsılır valla senden ve senin şu ha$in foto pozisyonlarından[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum
nası diim böle rahatlatıyo

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Mesaj tarihi:
Ayrıca Gökhancım debrik ederim. Valla senin bünye 2 dane gözlemi nasil kütletti kafam basmadi :)

Diap ciiim sana da bo$anda semerine yieea diyorum başka bişi demiyorum.

Yol boyunca " ACIMMM ÖLÜÜÜYOOM" " BAS MUUUN HİMENCİCİCK GİDELİM" didin. Siparişleri verirken insanları uyariyorum. Bakın BAZLAMA soledim şişirir. Ama nafile
Benim 2 bazlama dan sonra Diap hanım 2 dane de gözleme dimez mi :)
Merakla bekledim kütletebilecek mi gözlemeleri diye ama kütletemedi hihihihi[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:

Sultan's Of The Dav$ans
Mesaj tarihi:
ben kütlettim hepsini nihoahahahaa[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Bende diyom neden ac kaldım o gün :)

De allahtan rent a car a tek başima gittim. Dönüşte Gözleme + Diap Kolası süper gitti velle ;)

Lafın kısası.

DİYAPP gene gel ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:

Sultan's Of The Dav$ans
Mesaj tarihi:
Gene kaçtım ben =oP

Gelcem gelcem! 28 ekim 21:30 da ordayım aksilik olmaz ise.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 05 Ekim 2004 18:46 tarihinde demiş ki:

büyüyünce 1 numerö lü papparassi fotografcısı olcam di mi Tibet hanım ? :)

Tibet hanım ben oluom dimi burda? =oP

Falla kaptığın pozlara bakıılırsa baya bir prim yapacağın kesin Dynacım 0o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
Diab zor olmuyo mu her =oP yapışta ortaya o patates burnu sokmak :)

:) var, =) var ^_^ var (hmm bu daha zor), :> var hehe.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
Çok tebrik ederiiim.. :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
geç oldu biraz ama yeni geldim antalyaya çok çok tebrikler..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

• Yeni Oluştur...