DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 =oPPP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 nihi ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Yankı bunun şakası mı olur cocum ! =oP Kısmet ne zamansa o zaman[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bakalım kedi kızı verecek mi? gizli gizli nişan yaptık da henuz kedi den ve leetranos dan onay alacaz daha. gerçi ctrl testini gectik bone'un ama bakalım ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Yandık o zaman biz... çıkmaz ayın perşembesine kısmet olur anca o zaman bence bida düşün canım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 04 Ekim 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bencede bir daha düşün .. ( Çok kızdırırsan Tırnaklarıyla gözünü oyabilme ihtimali var .. DiaBLeSSe The Human Slayer )[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 +15 cırmak of vanq +15 sille of vanq bolt ooy ooy[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Diab ne diyo bu vanquishing işine acaba ? Harhar.[signature][hline]Aldık tekrardan başa, yutuluyor haplar ardı ardına.İçine etmeli böyle hayatında, neyse.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 + 15 vanq tırnaklar bana ait ne dicem euheueh =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 omzuma aldığım sevgi dolu bir darbe sonucu üç gün sızlanmışlığım var ne diyim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Platemail giy , cırmığın etkisini %70 azaltıyo diyolar[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları
Invulon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 mutluluklar can & diab :p weeeeeeeeeeeeeee :p hehe bensiz olmamasi lazim bu tur seylerin ya neyse affetdim
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 İide dunyanın obur ucuna bizi görmeden kaçan sensin biz napalım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 E bize de mutluluklar dilemek düşüyor. Hadi bakalım ben de takınca kıza nişanı koyarım buraya bana da dilersiniz mutluluklar. Hayırlısıyla bir 6 sene sonra mümkünse benimki :) Off saçmaladım çok yorgunum uykum var. Kısacası mutluluklar dilerim. Bazı işler (birisi dedi yukarda hatırlamıyorum şimdi :P ) Berkay'ın kontrolune kaldıysa zaten yandınız bu arada.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım [Bu mesaj Prawler tarafından 05 Ekim 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Evlenmeyin ya, nişanlı kalın :) Zorla bıktırmayın kendinizi birbirinizden :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 o zaman hayırlı olsun :).[signature][hline]uneven.
Venator Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hayırlı olsun mutlu yıllar size :)[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Evlendiğiniz zaman unutulmayız inşallah summeer flame eyesssss :) *!Yavaş hareketler ile platemail set giyer *
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mutluluklar[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ne o Azmo? Baskınamı geleceksiniz =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hayırlı uğurlu olsun, yüzükle beraber kalpleriniz de bağlansın birbirine..[signature][hline]Let's sing the Bards song [Bu mesaj Wispy tarafından 05 Ekim 2004 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
yellowdream Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mutluluklar dilerim Darısı isteyen herkesin başına inşallah...
mikado Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 1 yastikta kocayin..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Drescim dayı ları ol sorun yok da randevu evi nedir yahu? hepinize sonsuz teşekkürler Darısı sevenlerin başına![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
dominic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 biz kiz tarafi mi oglan tarafimiyiz ben bunu cozemedim.
Öne çıkan mesajlar