Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

One Ring to Bind Them!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yankı bunun şakası mı olur cocum !

=oP

Kısmet ne zamansa o zaman[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
bakalım kedi kızı verecek mi?

gizli gizli nişan yaptık da henuz kedi den ve leetranos dan onay alacaz daha. gerçi ctrl testini gectik bone'un ama bakalım ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Yandık o zaman biz...
çıkmaz ayın perşembesine kısmet olur anca o zaman
bence bida düşün canım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 04 Ekim 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
+15 cırmak of vanq
+15 sille of vanq bolt
ooy ooy[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
+ 15 vanq tırnaklar bana ait
ne dicem euheueh =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
omzuma aldığım sevgi dolu bir darbe sonucu üç gün sızlanmışlığım var ne diyim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
gizli ninja
Mesaj tarihi:
İide dunyanın obur ucuna bizi görmeden kaçan sensin biz napalım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
E bize de mutluluklar dilemek düşüyor.
Hadi bakalım ben de takınca kıza nişanı koyarım buraya bana da dilersiniz mutluluklar.
Hayırlısıyla bir 6 sene sonra mümkünse benimki :)
Off saçmaladım çok yorgunum uykum var.

Kısacası mutluluklar dilerim. Bazı işler (birisi dedi yukarda hatırlamıyorum şimdi :P ) Berkay'ın kontrolune kaldıysa zaten yandınız bu arada.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım

[Bu mesaj Prawler tarafından 05 Ekim 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evlenmeyin ya, nişanlı kalın :)

Zorla bıktırmayın kendinizi birbirinizden :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
Hayırlı uğurlu olsun, yüzükle beraber kalpleriniz de bağlansın birbirine..[signature][hline]Let's sing the Bards song

[Bu mesaj Wispy tarafından 05 Ekim 2004 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Drescim dayı ları ol sorun yok da randevu evi nedir yahu?

hepinize sonsuz teşekkürler
Darısı sevenlerin başına![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
  • Yeni Oluştur...