Moonchild Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ryan'ım çilek dudaklım sen mirak etme. Sana anlı $anli düğünler edicem. Diap cima da süprisler dolu bi düüün Mutlular dilerim buradan 34653453245. kez Janlaruma. İşallah bu mutlu ve acı anlarında da allah yolumuzu ayırmazda beraber ya$arız.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
Moonchild Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Wendi olm cd yi ben ele gecirdim yarın bana ula$ gelirim cafe ye alırsın cd leri ama erken ara solle 2 - 3 gibi ara.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
che Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Natural_Jedi, 04 Ekim 2004 17:57 tarihinde demiş ki: bu mutluluk uzun sürmicek gibi gelio bana... masanın üstündeki sigaraları görünce:-P mutluluklar... dikkatli baq bi daha onların hepsi sigara diil merak etme sen we ayrıca MUTLULUKLAR...[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa
Moonchild Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bu arada şunu da gecemiceeem. Aslında bu iki dünya tatlisina cok güzel bir ortam yaratacaktık. Amma velakün Mr. Nazmi Dallaması araba konusunda problem cıkartınca olamadi. Tam 6 saat araba bekledikten sonra Saat: 20:00 ( Wen ve Diap la bulu$maya son 1 saat ) Dandik bi rent a car arabasi ile ( Bombo$ depo ve arabanın her yeri sim lerle kapli ) bastır Migros a. Angel beyimiz didi ki orada süper ve değişik ortam a göre pasta var. Bi gittik pasta reyonunu bul arabayi park et falan 20 dakika gitti. Ve elimiz bo$ ciktik. Soraa meltem de Özlem pastanesi varmiş. Angel beyimiz dediki " Kanka burada kesin vardır ve süferdir." Son $ans artık ;Çünkü Aynı gün Wen e tam 3 kez saat verdim gidemedim eğer geç gidersem beklemeyip bar a gidecenii biliyom. Neyse efenim pastayı bulduk ama benim içime sinmiyo. Angel le orada ufak bi tartı$ma. " Olm nooldu lan ? " " Ne lan bu doom günü pastasi gibi" " Haydaaa lan dana 20 dakika var." "Abi bu pastayi ni$an a uygun yap 5 milyon daha sana" Amcam 15 dakka da yapti baktim vakit yok tmm oyle olsun dedim. Saat a bi baktim 20:55. Angel e en son $unu dedim. "Olm Fren ler tutmuyo zaten pastayı sağlam tut bozulmasın" 8 dakika da o manyak trafikte son anda yeti$tim. İ$allah düüne uzun bir vaktim olurda daha güzel atraksiyonlar yapariz.[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Saolun millet =o) Hayatımın en küsel anlarını yaşadım o gece =oP heycandan başım dönüyordu resmen ama moon ryan ve angel saolsunlar beni ayakta tutmayı başardılar =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 04 Ekim 2004 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
narin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ikinizede sonsuz mutluluklar allah devamini getirsin..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 mutluluklar..[signature][hline]Azimle sıçan taşı deldiği gibi avrupa birliğinede girebiler.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
sheref Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mutluluklar Dünya sizin artık...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
Draven Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 omur boyu mutluluklar. [guzelde resim bulurmusum :P]
dominic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 raid. *!fiss* "the one ring"'lerinizi mt. doom'un akkor lavlari bile eritemesin. :)
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Tebrikler ve mutluluklar.[signature][hline] The Truth is out There
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 saolun hepniz =o) ayrıca ty Dom =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 tebrikler&mutluluklar, bilumum iyi dilek içere şey. :tebrikz:[signature][hline]öss nubisi izinsiz gösteri MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 04 Ekim 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Narmolanya Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 2 manyak pati bulustular nisanlandilar :) keske orda olabilseydim ama ne bilyim can abinin bu kadar hizli olacagini sozum ona diab ablam gezmeye gelecekti ama bakiyorumda 2'side cakal :) aninda mercimegi firina vermisler Allah mesud etsin 2'nizide canii yürekten kutluyorum sizleri seviyorum iyiki varsiniz...[signature][hline]if you will gonna die,you die, if I'll gonna die,I die, if i am afraid of dieing, i wasn't born.
tunca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: moonch1ld, 04 Ekim 2004 20:18 tarihinde demiş ki: Wendi olm cd yi ben ele gecirdim yarın bana ula$ gelirim cafe ye alırsın cd leri ama erken ara solle 2 - 3 gibi ara. hangi cafe bu bende gelim =p[signature][hline].
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Hayırlı olsun.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 mutluluklar dilerim araniz hic bozulmasn insallah[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hehe sufer ya :) :tebrikz:[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Apache Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 mutluluklar :)[signature][hline]shinsetsu desu..
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Zegna, 04 Ekim 2004 21:45 tarihinde demiş ki: gitti aslan gibi cocugun bonservisi.. neyse :D :lol: :D Hayırlı olsun Efendim.... Tebrikler...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Pekii size "You cannot pass" dersem ne yapacaksınız ? Hadi bakalım ..[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bizemi dersen? E çok basit tırnaklarımı çıkarır gözüne sokar gene geçeriz. Nede olsa peryodik olarak biliyorum =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 04 Ekim 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 one ring to rule them all deriz balron efendi ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 *! Yavas yavas geri cekilir , kosarak kacmaya baslar * edit : Tabi kacarken mutluluklar dileyer koşar :P edit 2 : dileyer = dileyerek [signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 04 Ekim 2004 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 04 Ekim 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar