AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 biri bana açıklayabilir mi, kültürüm pekişsin.[signature][hline]BurN BabY BurN! Alıntıla
sharky Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 "Bende aynı şeyi söylüyorum.", "Katılıyorum.", "Evet evet kesinlikle.", "Ağzımdan aldın valla"[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Alıntıla
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 " Eheh yeni gelenlerin balonunu patlatmaca oynuyoz hadi " diyen arlanmaz uslanmaz bir paticiğe katılan diğer insanların "katılıyorum" kelimesini çok görüp ;"+1" demesi bunun bariz bir örneğidir...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Alıntıla
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Sözlük konusu...[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Alıntıla
theCio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Iyıde Yenı gelenler bolumuyle alakası ne allah askına ızah et[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Alıntıla
che Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Cico, 06 Ekim 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Iyıde Yenı gelenler bolumuyle alakası ne allah askına ızah et +1 :lol:[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Alıntıla
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 senin gibi boş konuşacağıma önüme gelene +1 çekerim daha mantıklı olur cidden :D[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Alıntıla
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hiç kullanmadım, sevmem, vb..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Alıntıla
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 "Bende katılıyorum arkadaşın fikirlerine ve destekliyorum" yazmaya üşeniyorsanız +1 yazar geçersiniz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 +1[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Alıntıla
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 aynen silpha sevmem kullanmayı nedir +1 Bir de tipler vardır +9372487238948 derler ondan esktra hoşlanmam[signature][hline]Let's sing the Bards song Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 +9372487238948 [evet canım sıkılıyor.. daha da olmazsa açıp pipimle oynayacam][signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Alıntıla
mikado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bu +897984964 olayi bir nevi psikopata baglama olayidir.. Kullanici olaya katilma noktasinda kendinden gecer ve "keyboard bash" denen special'i ile ortama dalar..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Alıntıla
Mix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 (bkz: arti bir)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Alıntıla
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 +1 ne demek? [hline] Cevap +1 = +2 demek...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Alıntıla
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ya +1 e +1 eklediyse ne olur +3 ya ya bak patladı elinde işte :p yada negatif bi sayıyada eklemiş olabilir ya ya *!cozzzssst*[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst [Bu mesaj kiddo tarafından 08 Ekim 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 konuyla alakasi yok ama canberk imzan baya bi kotu kaciyo degistirmeni oneriyom yeni farkettim bende[signature][hline]:rock: ben 12 yasında deilim 92 okul numaram :rock: Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.