AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 biri bana açıklayabilir mi, kültürüm pekişsin.[signature][hline]BurN BabY BurN! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 "Bende aynı şeyi söylüyorum.", "Katılıyorum.", "Evet evet kesinlikle.", "Ağzımdan aldın valla"[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 " Eheh yeni gelenlerin balonunu patlatmaca oynuyoz hadi " diyen arlanmaz uslanmaz bir paticiğe katılan diğer insanların "katılıyorum" kelimesini çok görüp ;"+1" demesi bunun bariz bir örneğidir...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Sözlük konusu...[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Iyıde Yenı gelenler bolumuyle alakası ne allah askına ızah et[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Cico, 06 Ekim 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Iyıde Yenı gelenler bolumuyle alakası ne allah askına ızah et +1 :lol:[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 senin gibi boş konuşacağıma önüme gelene +1 çekerim daha mantıklı olur cidden :D[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Hiç kullanmadım, sevmem, vb..[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 "Bende katılıyorum arkadaşın fikirlerine ve destekliyorum" yazmaya üşeniyorsanız +1 yazar geçersiniz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 +1[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 aynen silpha sevmem kullanmayı nedir +1 Bir de tipler vardır +9372487238948 derler ondan esktra hoşlanmam[signature][hline]Let's sing the Bards song Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 +9372487238948 [evet canım sıkılıyor.. daha da olmazsa açıp pipimle oynayacam][signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bu +897984964 olayi bir nevi psikopata baglama olayidir.. Kullanici olaya katilma noktasinda kendinden gecer ve "keyboard bash" denen special'i ile ortama dalar..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 (bkz: arti bir)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 +1 ne demek? [hline] Cevap +1 = +2 demek...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ya +1 e +1 eklediyse ne olur +3 ya ya bak patladı elinde işte :p yada negatif bi sayıyada eklemiş olabilir ya ya *!cozzzssst*[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst [Bu mesaj kiddo tarafından 08 Ekim 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 konuyla alakasi yok ama canberk imzan baya bi kotu kaciyo degistirmeni oneriyom yeni farkettim bende[signature][hline]:rock: ben 12 yasında deilim 92 okul numaram :rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.