Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ztn bilmiodu sdfs abi top trabzondayken 6 stoper oluyor takım lan.schuster görse ağlardı 60 ların futbolu dşye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Colman işte böyle, bir maç iyi oynar, 8 maç vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 almeidanın kafa atıp sonra kendini yere atması gözlerden kaçmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 golü bulursak farka gideriz demedi demeyin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ekrem ilk 45 dakika da bir tane pas atamadı, hani böyle orta yada arapası felan demiyorum , düz pas bildiğin böyle 5 metre yanında ki adama pastan bahsediyorum bunu bile yapamadı, sadece serseri mayın gibi koşuyor, hilbert de zaten ekrem le aynı kanatda oynayınca o da dağıldı. ilerde top q7 nin ayağına gelmediği zaman bir tane atak yapamıyoruz, anca q7 alacak topu o zaman bir şeyler oluyor oluyorsa, ve bu adam için hemen gönderilsin diyen beşiktaşlılar var, adam nerdeyse beşiktaşın hücum gücünün %70'i felan, bu takımda ekrem futbolcu diye para alıyor ya , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ya bu beşiktaş anadolu takımı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 e böyle işte bunlar.galatasaray anadolu takımıdır.ama 6 tane defansla cıkan ve bunu top trabzondayken 8 kişiye cıkaran takım total futbol sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ahaha red e bak :) yahu defansif kadro ile sahaya çıkmakla , aman maç berabere bitsin diye numaradan yerde kıvranmayı zaman geçsin diye olmadık numaralar yapmayı bir tutan adama ne diyim ki ben :) fenerli arkadaşda anadolu takımı demiş, dün feneride izledik, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 lideri izleyin iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 takımım sanki barça ile oynuyormuş gibi 10 kişi kale çizgisine çekilceğine.son 30 saniye 0-0 için zaman geçirsin. bırakın yani.bu kadro nedir böyle.ben utandım carvalcan utanmamış koskoca beşiktaş 8 defans + q7 ve bobo nun çeyreği bile olmayan almeida ile derbiye cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 trabzonla oynarken nasıl olacaktı sürekli hucum baskı kurmamızı bekleyen faln mı vardı ben anlamadım ki neyin kafası bu zaten ortasahada baayaa bir eksik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Lan bi dünkü Real maçına bakın bi de bizim şu 3 günkü 4 büyüklerin futboluna, adamlar cyborg gibiydi valla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Trabzonlu oyunculara alkol kontrolü yapılmalı, topu sürüp sürüp boşluğa pas veriyorlar. Hayali arkadaşlarına ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bu beyaz kurdela ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 daha beşiktaş'ın hakkı yenmedi mi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 oldun said: trabzonla oynarken nasıl olacaktı sürekli hucum baskı kurmamızı bekleyen faln mı vardı ben anlamadım ki neyin kafası bu zaten ortasahada baayaa bir eksik var tamam bu arada trabzon taraftarı da premier ligden fırlamış gibi ya insan bari arada bi üçlü falan bişi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 eheheheh bu beşiktaş fenerbahçe ile karşılaştırılmış. fenerbahçede stoperler dahil herkes oyuna katılır. pozisyon bulamayabilirsin. ama sabit 3 stoper 2 kanat beki ile 1960'larda bile oynanmıyordu. alanzinho nun lisansını alsınlar pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 halil ve alanzinhoyu cıkarırsa trabzon 2-3 atar adamlar resmen sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 irkcilik var mi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 su futbol ozurlu adamı cıkartıp holoskoyu alsa alıcaz maçı rahat aha al işte te allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 aharhahrhahra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Ekreeeemmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 lan! lan! x10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 digiturkwebtv gitti. hey allaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar