Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 12. Hafta | Trabzonspor - Beşiktaş JK | 27 Kasım - 19.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

ekrem ilk 45 dakika da bir tane pas atamadı, hani böyle orta yada arapası felan demiyorum , düz pas bildiğin böyle 5 metre yanında ki adama pastan bahsediyorum bunu bile yapamadı, sadece serseri mayın gibi koşuyor, hilbert de zaten ekrem le aynı kanatda oynayınca o da dağıldı.

ilerde top q7 nin ayağına gelmediği zaman bir tane atak yapamıyoruz, anca q7 alacak topu o zaman bir şeyler oluyor oluyorsa, ve bu adam için hemen gönderilsin diyen beşiktaşlılar var, adam nerdeyse beşiktaşın hücum gücünün %70'i felan,

bu takımda ekrem futbolcu diye para alıyor ya ,
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha red e bak :) yahu defansif kadro ile sahaya çıkmakla , aman maç berabere bitsin diye numaradan yerde kıvranmayı zaman geçsin diye olmadık numaralar yapmayı bir tutan adama ne diyim ki ben :)

fenerli arkadaşda anadolu takımı demiş, dün feneride izledik,
Sosyal ağlarda paylaş

takımım sanki barça ile oynuyormuş gibi 10 kişi kale çizgisine çekilceğine.son 30 saniye 0-0 için zaman geçirsin.

bırakın yani.bu kadro nedir böyle.ben utandım carvalcan utanmamış

koskoca beşiktaş 8 defans + q7 ve bobo nun çeyreği bile olmayan almeida ile derbiye cıkıyor
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

trabzonla oynarken nasıl olacaktı sürekli hucum baskı kurmamızı bekleyen faln mı vardı ben anlamadım ki neyin kafası bu zaten ortasahada baayaa bir eksik var

tamam

bu arada trabzon taraftarı da premier ligden fırlamış gibi ya

insan bari arada bi üçlü falan bişi yapar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...