jjackal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bu modemi kullanan war mı yada nası bişiy olduunu bilen war mı ondan almayı düşünüyorum da
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben bilmiyorum[signature][hline]to be or not to be
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 donanıma açsaydın keşke daha çok yardımı olurdu.[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Fiyatına göre iyi bir ADSL modem.Forumlarda gördüğüm kadarıyla bir şikayet yok.Zoom a para bayılmak istemeyenler için iyi bir alternatif.[signature][hline]My Honour is My Life
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 e-con mu yoksa eiconmu?[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 e-con çok güzel sorunsuz çalışan bir modem ben 5-6 tane kurdum ayarlarıda kolay[signature][hline]ASLI GİBİDİR
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: yevaud, 02 Ekim 2004 14:39 tarihinde demiş ki: e-con çok güzel sorunsuz çalışan bir modem ben 5-6 tane kurdum ayarlarıda kolay Sende yedin ya askerliği.. yazıcıydın sanıyorum Şafakk : 41 Of... (İMZALIDIR)
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 E-con var bende, tek sorunum, arada bir driverı tekrar kurmak gerekiyor galiba. Ama sorunun modemden olduğunu da sanmıyorum.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
che Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: yeahja, 01 Ekim 2004 14:20 tarihinde demiş ki: ben bilmiyorum sana soran oldumu alala nass1 is yaws bu bilmiosan söleme kardesim msj yam1s olmak için msj yazmak zorundam1s1n???[signature][hline]NoRmAl_KaN_EmEn_DrAqLa(youn istek üzerine :-p)
Abus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 zoom x3 ü tek geçerim[signature][hline]Love is Divine
Öne çıkan mesajlar