maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Sen ürünü alamayacaksın masraf da amazona girecek. Amazonun türkiye'ye neden mal göndermediğinin açıklaması işte bu durum.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Amazona giren çıkan yok nereden çıkardın :)
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 dhl alıcı üstlenmediğine göre kimden isteyecek parayı?
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Kimseden birşey istemiycek adam malı devletleştirmeyecek . Kargo parası zaten alındı , gümrükleştirme olmayacağı için gümrük müşavirliği de olmayacak.
Casablanca Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 İşin ilginci... " Engin Bey günaydın, Bahsi gecen gonderinizin gümrük cekim işlemi tamamlanmıştır. Gonderiniz konşimento üzerindeki adrese teslim edilecektir. Saygılarımla" diye e-mail geldi az önce :D
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 sen göndermiş miydin istenen belgeleri
Casablanca Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Evet yolladım 4 lira tuttu toplamda.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 iyi bari mantıklı olan gerçekleşmiş.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Fatura çıkarmasınlar sana sonra da.
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 kithnos_1 said: Kimseden birşey istemiycek adam malı devletleştirmeyecek . Kargo parası zaten alındı , gümrükleştirme olmayacağı için gümrük müşavirliği de olmayacak. ardiyeyi hediye ediyorlar yani iyiymiş.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 maxigenous said: kithnos_1 said: Kimseden birşey istemiycek adam malı devletleştirmeyecek . Kargo parası zaten alındı , gümrükleştirme olmayacağı için gümrük müşavirliği de olmayacak. ardiyeyi hediye ediyorlar yani iyiymiş. Zaten fahiş fiyatlar istiyorlar ardiye için , almasan da almasan da , ödesen de ödemesen de çok birşey değişmez DHL için . 5cm^2 lik malın günlük 50 TL ardiyesi olmaması gerektiğinin herkes farkındadır heralde. Ya öpersem diye düşünen burda DHL
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 İşte tuttuğunu öpmeye çalışacağı için burada gönderen olarak Amazon'a girer diye düşünüyorum.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 maxigenous said: İşte tuttuğunu öpmeye çalışacağı için burada gönderen olarak Amazon'a girer diye düşünüyorum. pek fikrin yok heralde ticaret ile ilgili
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 75Euro yu geçtiği zaman %20 vergi ödemek zorunda kalıyorsun onun dışında belge ücretleri filan ivizivir var :)
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 kithnos_1 said: maxigenous said: İşte tuttuğunu öpmeye çalışacağı için burada gönderen olarak Amazon'a girer diye düşünüyorum. pek fikrin yok heralde ticaret ile ilgili ticaretin tamamı değil incotermden bahsediyoruz. evet soruyorum. ddp olarak gönderiyorsun . ithalatçı da çıkmadı ödemiyor ardiyeyi. Kimden isteyecek lojistik firması parayı ? Zaten fatura kestiği adam elindeyken neyse olmadı bu sefer mi diyecek ? konşimentoda ddp yazdığı an ardiye göndericiye girer bu kadar basit yani.
Öne çıkan mesajlar