xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 oyle pro falan değilim kendimce site yapıyorum dün bi yerde takıldım. Tüm site bitti gayet güzel oldu fakat bir sayfada menu barı solda alttaki resimler sağda en alttaki bar ortada çıkıyor. Dreamweaver da herşey normal gözküyor (preview dahil) ama server a upload edip denediğimde yamuk çıkıyor ve bu sadece tek bir sayfa için kafayı yemek üzereyim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 css ve html kodlarını görmeden kimse sana yardım edemez ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 w3c validator ile bir dene bakalım. bir de chrome ya da firefox ile errorleri teftiş et. genellikle f12 tuşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hangi kodlar lazim soyleyin yaziyim hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 error yok f12 de ama su var resimlerin yeri px degerleri browser da farkli dreamweaver da farkli. Yani dreamweaver 0px olan chrome da 150px yatay koordinat olarak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ek olarak, mac os dan girince siteye duzgun windows dan girince yamuk cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaranasKing Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 korsan yasasının varoluşu gibi birde browser yasası var dostum. crossbrowser mantelitesi çok boktan birşeydir. sen kodları css ve index kodlarını yapıştırı ver bir bakalım işin çaresine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 css kodlarken daima eric meyer css resetini kullan http://meyerweb.com/eric/tools/css/reset/ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ne işe yariyor ki bu yukardaki elemaları her sayfa açılında resetleyip bir daha mı css ile şekillendiriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 hayır her browserın kendine göre bir css sistemi var. Atıyorum firefox da tagları ile operadaki tagları arasında bir margin veya padding farkı var bu css kümesi tüm taglardaki ölçüleri 0 lıyor. Sende sanki ortak bir browserdan calısırmıs gibi cssini yazmaya devam ediyorsun. Ama yinede ie6-7 'deki bazı salak seyleri halletmiyor onları kendin ayarlıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 kod alanındaki yazı tipini nasıl büyütebilirim? html çıktısındaki metni değil, kod alanı direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ctrl + mouse orta tuşu ileri geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 @xlaidehlevar sitenin linkini verirsen oradan da bakabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar