Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Ben olsam tek kişilik random odaya o kadar para vereceğime tek kişilik yurtta kalır cebe kalan +parayla daha fazla gezer eğlenirim. HOLLANDA YAHU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 zaten bende onu planladigimi anlattim yukarlarda hep. ama sen yanlis anlamissin, tek kisilik random oda tek kisilik yurt odasindan daha ucuza geliyor fakat ayarlayip etmesi sikintili. hatta kisa donemde aralarindaki maliyet farki oyle cok ciddi de olmuyor aslinda, o yuzden yurt odasi yazdim bende onu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 ev kirala kız atarken rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 tek başına ev tutmak mantıklı değil güvendiğin bi insan bul onunla tut bulamazsan yurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 senko said: ev kirala kız atarken rahat edersin ev/ oda/ yurt bunlar problem degil. onemli olan iki kisilik yatak. cift kisilik yurt odasi cikarsa o konuda sictim biraz. tek kisilik oda cikarsa np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar