navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 38 milyar diolar. Kampanya warmış. Araç güsel iyi hoş ama şu servis ve parça sorunu hala devam ediyormu ? Gerçi satıcı Alfa'nın Zeytinoğlu'ndan Koç grubuna geçtiğini, bi sıkıntı kalmadığını söyledi ama pek inandırıcı gelmedi. Alfa kullanıcıları, sıkıntılarınızı bi anlatırsanız sevinirim.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
Mino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Kronik varyatör sorunu vardır. Bozuldukça değiştirilir onu söyleyeyim... (10000 15000 de bir) Yedek parça sıkıntısı 147 ve 156 larda yoktur ama Birmot servislerinin iyisi var kötüsü var. Zincirlikuyu ve Beylikdüzü iyidir mesela ama çoğu TOFAŞ'a bakarmış gibi bakar... O yüzden çoğu Alfacı garanti süresi bittikten sonra özel servislere yaptırır... Yedek parçaları japonlara ve almanlara göre ucuzdur. Performansı kendi sınıfı arasında en iyilerdendir bu konuda şüpheniz olmasın. Sorunsuzluk arıyorsanız Alfa'nın yakınından geçmeyin, japonları tercih edin. Ama bazı problemlerine katlanırım ve bu aracı çok istiyorum hastasıyım diyorsanız alın derim... 3-4 ayda bir kontrol ettirmek problemleri sıfırlıyor neredeyse belirteyim... Alırsan bana ICQ dan ulaşın da size 147 tamir CD sini vereyim bulunsun :) Hem modifiye ederseniz işinize yarar... ICQ: 106948905 Bende 145 1.7 var gık demedi şimdiye kadar. 8 senede aküyü anca bitirdi. Triger kayışın ömrü azaldı o bitince yollara düşer artık iyice. [Bu mesaj Mino tarafından 28 Eylül 2004 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Sorunsuzlukta Japonlar Almanlardan daha üstün bunu bir sürü dergi anketlerle ortaya çıkardı o yüzden söyledim. Almanlarda ara sıra çıkan sorunlar oluyor ve elektronik parçalarda olursa fiyatları da cep yakıyor... Ayrıca auto show dergisinde plastik kalitesinin 3 serisi ile yarıştığı yazıldı ama işçiliğin alman arabaları kadar olmadığı belirtildi. Okuyup araştırmadan yazmışsın. Neyse canım isteyen istediğini alsın. Hazır VW lerde de kampanyalar var fiyatlar 30 milyar civarına kaymış, Mazda 3 çıkmış full+full, işiniz olmaz sizin Alfalarla. Sniffpetrol'ün muhteşem bannerıyla noktalıyorum olayı...
heyd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 çok yakınımız olan bi kişide alfa romea 155 vardı. aldıktan 2 hafta sonra servise gitti. 10 gün kadar kaldı 1 ay sonra tekrar bi 3-4 gün yattı alfa romeo alırsanız servisçilerle çok haşır neşir olursunuz haberiniz ola.[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Babası'nın Alfa Romeo servisi olan bi hatun bulun en kralı.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Alman arabalari sensor manyagidir.japon arabalari ise basite indirgenmis stabil bir motora sahiptir.unutulmamasi gereken honda gibi bir japonun vtec teknolojisine ulasmis olmasi ve f1 tecrubesi olmasi.Dedigin fiyat dusme olayi ise turkiye'ye ozgu bir olaydir.Ozellikle amerikada amerikan arabalarindan sonra piyasada en cok japon arabalarini gorebilirsin.Ayrica belirtmeden gecemeyecegim opel fanatigimdir.
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: heyd, 01 Ekim 2004 14:48 tarihinde demiş ki: çok yakınımız olan bi kişide alfa romea 155 vardı. aldıktan 2 hafta sonra servise gitti. 10 gün kadar kaldı 1 ay sonra tekrar bi 3-4 gün yattı alfa romeo alırsanız servisçilerle çok haşır neşir olursunuz haberiniz ola. lol ne guzel tumevarmis adam[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Öne çıkan mesajlar