rocker_tr Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Kanal adı : Oscar Yeni başlayan. Silver - Bronze - Gold - Platinum oynucularına hitap edecek bir kanal. Bu kanalda Oscar seviyesindeki arkadaşlar ısınma ve alıştırma maçları yapabiliriz. Yaptığımız hataları konuşabilir. Belli buildleri deneyebilir. Buildlere karşı koymayı öğrenebiliriz. Üst seviyedeki oyunculara yetişmenin en iyi yollarından biri olacağını düşünüyorum. İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bence oynanan repleride buraya koyabilirsiniz. İnsanlar hatalarınızı söyler geliştirmenize yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bölücülük yapmayın tur-1 e gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bu sezon daha yerleştirme maçı atmadım. geleyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bende daha oyunu açmadım yeni sezonda ,uzaktan izleme mode on ,sc oynayamama durumu var elim gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben de 1 senedir oynamadım bu aralar baya oynayasım var, böyle gold'da falan takılmak istiyorum sinir stres yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar