tamirci Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 eskişehirli patiler buluşalım ben her akşam 11 gibi es net teyim bi zaman yer belirtelim buluşalım[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 s s diyince tırstım :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 :) sende naptın be kızanım :) es es çok yaşa[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 hangi esnet?[signature][hline]kofte+piyaz
Natural Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: John_Petrucci, 29 Eylül 2004 23:28 tarihinde demiş ki: s s diyince tırstım :D ehehe bende:D[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 tamirci şu imzanı bi küçült be abi o ne ya. :)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time!
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bi sen dert ettin imzamı he yokmu başka eskişehirli es net valla ben 1 tane biliyom :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 HİTLER Kommen sie bitte :)[signature][hline]:))) !!! ........................
Predator Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Nerdeki Es-Net cidden Es3 var Es2 var bide Es1 var. Es1 Apex in hemen yanında , Es2 apex karşısı , Es3 te Es2 nin bulunduğu caddenii taa ilersinde[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 abi eskişehirde odunpazarına yakın orman il müdürlüğünün sırasındaki yolsa stadın yukarısında odunpazarına giderken[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Predator Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Es3 oluyor o ben bi ara geliyim patideki resimden tanır görürsem tanışırız bende odunpazarında oturuyorum[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 başka kimse yokmu ya koca eskişehirde ben kaynaşırız diye düşünmüştüm ama azız herhalde bu arada bende askeri şube (alarm iskan tesislerinin) orda oturuyorum[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bende eskişehirdeyimde heünz net cafe nerde falan bilmiyom biraz daha öğrendikten sonra görüşürüz[signature][hline]...:::Married With Children:::...
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 anladım walla dun ordaydım.bugunde x netteydim.[signature][hline]kofte+piyaz
sheref Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Fliege Oder Sterbe Du hast Kein andere Möglichkeit[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ich möchte ein köfte bitte[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
mitin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Anadolu Ünv. de çalışıyorum, görüşme konusu bu aralar biraz zor. Malum Öğrenciler (yani Sizler) yeni geldiler baya bi işleri oluyor. Yoğunuz anlaşılacağı üzere. Bir Pati daha war yanımda aynı yerde görevliyiz. Ama dediğim gibi çok çalışıyoruz çok[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Blitzkrieg!![signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 işiniz müsait olduğunda görüşürüz inşallah[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 anadolu nun neresinde ve neci olarak calısıosun?[signature][hline]kofte+piyaz
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 öğretim görevlisi herhalde arkadaş osmangazi de okuyan yokmu ya ben kimya müh. başladım bu sene[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Baslık cok sakat ya her gordugumde kıl oluyorum bı degıstırsek olmazmı?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
zynthar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 abi ben de es teyim buluşalım yaa tanışalım bi iyi olur benim için de:)
zynthar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 hatta şu anda anadolu üni. de esyo bilg. lb. ındayım isteyen gelebilirim ama öğleden sonra dersim var :(
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 anadolu edebiyatın kantinine gelin cayımı icin[signature][hline]kofte+piyaz
Öne çıkan mesajlar