Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Es Es ler buluşalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eskişehirli patiler buluşalım ben her akşam 11 gibi es net teyim bi zaman yer belirtelim buluşalım[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
:)
sende naptın be kızanım :)
es es çok yaşa[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 29 Eylül 2004 23:28 tarihinde demiş ki:
s s diyince tırstım :D

ehehe bende:D[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
bi sen dert ettin imzamı he
yokmu başka eskişehirli
es net valla ben 1 tane biliyom :)[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Mesaj tarihi:
Nerdeki Es-Net cidden Es3 var Es2 var bide Es1 var. Es1 Apex in hemen yanında , Es2 apex karşısı , Es3 te Es2 nin bulunduğu caddenii taa ilersinde[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Mesaj tarihi:
abi eskişehirde odunpazarına yakın orman il müdürlüğünün sırasındaki yolsa stadın yukarısında odunpazarına giderken[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Mesaj tarihi:
Es3 oluyor o ben bi ara geliyim patideki resimden tanır görürsem tanışırız bende odunpazarında oturuyorum[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Mesaj tarihi:
başka kimse yokmu ya koca eskişehirde ben kaynaşırız diye düşünmüştüm ama azız herhalde
bu arada bende askeri şube (alarm iskan tesislerinin) orda oturuyorum[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Mesaj tarihi:
Anadolu Ünv. de çalışıyorum, görüşme konusu bu aralar biraz zor. Malum Öğrenciler (yani Sizler) yeni geldiler baya bi işleri oluyor. Yoğunuz anlaşılacağı üzere. Bir Pati daha war yanımda aynı yerde görevliyiz. Ama dediğim gibi çok çalışıyoruz çok[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
işiniz müsait olduğunda görüşürüz inşallah[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Mesaj tarihi:
öğretim görevlisi herhalde arkadaş
osmangazi de okuyan yokmu ya ben kimya müh. başladım bu sene[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
  • Yeni Oluştur...