Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN Messeger 7.0 Beta

OwnerRavenLoft

Öne çıkan mesajlar

said:
Eternal, 06 Ekim 2004 21:06 tarihinde demiş ki:
burda konusuyoruz lancelot..
sen git oraya yaz oke ?

Hey allahım nasıl bir tavırdır bu ya. Sen git oraya yazmış. İşinize gelince savunursunuz gelmeyince savunmazsınız.[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
Sosyal ağlarda paylaş

İlginç bir yaklaşım.Öncelikle sen nasıl fikrini belirtiyorsan konu içinde bende fikrimi belirtilim ve o konuyla ilgili bir link varsa veririm sanırım karışılmayacak bir durum bu da.
Ayrıca böyle başlık bile aynı şekilde açılması gereksiz yere formutu kirletmek oluyor.Aynı konuyu taşıyan 100 tane başlık açılması herhalde seni de memnun etmez.[signature][hline]My Honour is My Life
Sosyal ağlarda paylaş

Ama şöyle bir durum var.Forumlar topluma açık mekanlar olduğu için herkes bu dediğine saygı göstermek istemeyebilir.Ondan basit bir şekilde ben sadece bu konu vardı buna gerek yok gibi söyledim.Sende düşünceni belirttin istediğin yere istediğin mesajı at benim için farketmez.Ama benimde bu konu daha önceden açıldı şeklinde attığım mesaja bu şekilde bir tepki verme.[signature][hline]My Honour is My Life
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler bi dk bi dk durun bakalım. Birincisi ben o konuyu görmedim. Bu chok normaldir. Çünkü zaten donanım & yazılım bölümünün ikinci sayfasına geçmiş. İkincisi isteyen istediği yerde yazısını yazar. Kimse kimseyi engelleyemez. Ben bunu bugün öğrendim. Sizinle paylaşmak istedim o kadar...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende zaten bu konuyu niye açtın pat küt dala vere şeklinde bir giriş yapmadım.Sadece buna ait bir konu vardı isteyen ona da baksın gibilerinden mesajımı yazdım linki verdim.Oradan da isteyen bilgi alır.Nitekim bu konu açıldı daha önceden bu konu vardı diye de bu konuyu havaya uçurma gibi bir şansım ve istediğim bulunmuyor.[signature][hline]My Honour is My Life
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...