OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 İndirmek için Tıklayın...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 kullandin mi ? sorun varmi memnunmusn ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Baya güzel. Tavsiye ederim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=91496 Zaten buna ait bir konu vardı.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 burda konusuyoruz lancelot.. sen git oraya yaz oke ?[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 said: Eternal, 06 Ekim 2004 21:06 tarihinde demiş ki: burda konusuyoruz lancelot.. sen git oraya yaz oke ? Hey allahım nasıl bir tavırdır bu ya. Sen git oraya yazmış. İşinize gelince savunursunuz gelmeyince savunmazsınız.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ben hiçbirzaman bu tarz olayları savunmadım. moderatorculuk oynamam ben diger bir degişle.. acmıs işte arkadas birtane daha post yazıcaksan yazarsın yazmassan yazmassın boş laf konusmıcaksın.. yok burası vardı surası acıldı. ben buraya yazıyorum kardeş[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 İlginç bir yaklaşım.Öncelikle sen nasıl fikrini belirtiyorsan konu içinde bende fikrimi belirtilim ve o konuyla ilgili bir link varsa veririm sanırım karışılmayacak bir durum bu da. Ayrıca böyle başlık bile aynı şekilde açılması gereksiz yere formutu kirletmek oluyor.Aynı konuyu taşıyan 100 tane başlık açılması herhalde seni de memnun etmez.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Forum kirliligi nedir bi anlatsana bana[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Aynı konuyu taşıyan 100 tane başlık açılması herhalde seni de memnun etmez. Şu şekilde mesajım içinde belirttim.Tabii başka şeylerde bunlara eklenebilir.Gereksiz yere konu açma, alakasız yerlere alakasız konular açma gibi...[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bak bende diyorumki sana ben o acılan topicte mesaj yazmak istemiyorum buraya yazıcam ben biz burda konusucaz arkadaşlarla. Sende git orda konus beni oraya davet etme yani düz mantık benimkisi ben anlamam kirlilik falan[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Ama şöyle bir durum var.Forumlar topluma açık mekanlar olduğu için herkes bu dediğine saygı göstermek istemeyebilir.Ondan basit bir şekilde ben sadece bu konu vardı buna gerek yok gibi söyledim.Sende düşünceni belirttin istediğin yere istediğin mesajı at benim için farketmez.Ama benimde bu konu daha önceden açıldı şeklinde attığım mesaja bu şekilde bir tepki verme.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Beyler bi dk bi dk durun bakalım. Birincisi ben o konuyu görmedim. Bu chok normaldir. Çünkü zaten donanım & yazılım bölümünün ikinci sayfasına geçmiş. İkincisi isteyen istediği yerde yazısını yazar. Kimse kimseyi engelleyemez. Ben bunu bugün öğrendim. Sizinle paylaşmak istedim o kadar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Bende zaten bu konuyu niye açtın pat küt dala vere şeklinde bir giriş yapmadım.Sadece buna ait bir konu vardı isteyen ona da baksın gibilerinden mesajımı yazdım linki verdim.Oradan da isteyen bilgi alır.Nitekim bu konu açıldı daha önceden bu konu vardı diye de bu konuyu havaya uçurma gibi bir şansım ve istediğim bulunmuyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 lancelotdulac sende haklısın. Ya tamam tartışmaya son versek? Altı üstü yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaştım o kadar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Eternal daha uzağa işer? (bkz: forum kuralları) (bkz: konu açmadan önce arama yapmak) (bkz: kuralları hatırlatanlara ters çıkışmak)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Beyler o verdiğim link yavaş olabilir. Şunu deneyin... http://www.tlotr.com/MsnMsgs7.0.0.0250.msi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 ms in sitesinden indirmek daha iyidir diyorum. bu tip yerlerden indirince icime sinmiyor.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Hmmm beyler beta sanırım sona erdi.Login dediğinizde Lastest version olarak 6.2 yi indirmeniz gerekiyor.Aksi halde login olamıyorsunuz... =P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 http://ntvmsnbc.com/news/289301.asp?cp1=1[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar