Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Yeni sağlam bir makina toplayana kadar elde olan 5830 a bir 2.sini alarak crossfire yapayım bari bu süreçte beni yaza kadar götürsün dedim demez olaydım niyemi ; Bir kere ben böyle dandik bir driver desteği görmedim kesinlikle herkesin kullandığı bir bundle almayacaksanız tavsiye etmiyorum mesela benim 5830 lar genelde pek tercih edilen bir kart değilmiş ondanmıdır tam sebebini bilemiycem ama arkadaş her oyunda sorunlu crossfire ,oyunları adam gibi çalıştırayım diye bir driverda ben yazıcam nerdeyse, uğraşmaktan bıkkınlık geldi.İşe yarasa en azından harcadığım vakte değecek ama yok tüm gün işe git sonra akşam oynayacak 4 saatin olsun onun da 3 saatini tweaklere kalan bir saatide bakalım oyun olmuşmuya harcayınca insanda moral fln kalmıyo. Sen koskoca amdsin sözümona aklı sıra intelin rakibi olacan madem satışta fln geri kalıyosun bari hizmet bölümünü güçlendir, adamlar sadece ucuz diye seçmesin seni ama yok , neredeyse hiçbir yeni çıkan oyun crossfire desteği ile çıkmıyor bir kaç haftada onun driveri yok cap i cıksın diye bekliyorsunuz.Ha okadar beklediğiniz oyun çıktı adam gibi oynayamadınız yetmedi driveri beklediğiniz de malasef yetmiyor çünkü benim durumumda birde adamların çıkardığı driver sizin bundle ile çalışması gerektiği gibi çalışmıyor ondan sonra çileniz iyice artıyor. Özet geçmek gerekirse crossfire yazılımsal desteğiyle benim gözümde fiyaskodan başka birşey değildir kendinizi riske atmak istemiyorsanız asla almanızı tavsiye etmem (he illa deneyecem diyorsanızda gidin en çok kullanılan bundlelardan alın)Bir daha da amd'den kart almayı düşünüyormuyum? asla!
Öne çıkan mesajlar