harristhegosu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bu adam sc1de bir cok turnuvada basari yapmiş (bana denk gelmediklerinde) ve kendine has oyunlari ile sc aleminde isim edinmiş biri olmasina ragmen neden son gunlerde no-name tiplere yenilip isi rezillik seviyesine indirdi. Darwin in artik oyun camiasindan tamamen elini etegini cekmesini siddetle tavsiye ediyorum. Ozellikle oyman ve swarm gibi eskiden beri ortak arkadasimiz olanlar bir aciklama yapsinlar neden bu kadar kotulesti bu adam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 proxy gateleri tutmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 tutan proxy gate'lerin ahı tutmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sc1 de yendiği adamlar büyü yapmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Kendisi ile 2-2'de anlaşıp uyuşamasakta, 4-4 ve 3-3 te nice taktiklerle, nice eğlenceli oyunlar oynayıp eğlenmişizdir sabaha kadar, görüşemiyoruz artık, kendisine slmlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Darvin bayadır oynamıyor ya performansı etkiler çok.Kasmaya başlasa yine eski peformansına döner bence.Shaco da bunu iyi değerlendirmiş ve Darvini yenmiş.Baya da iyi oynamış baktım maçlarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 darvin bence birakmali bu olaylari , daha da dibe vurmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 darvin z kasıyomuş eskisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 z'mi ? peh, tek yaptığı canon atmak adamın, şahit olduğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Oymanq said: darvin z kasıyomuş eskisi gibi. yine +1 basınca marinlere çıkıyormuymuş eskisi gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Eski WCG'lerden hatırladığım bir oyuncu ancak sc2 'de bazı maçlarını izledim ve pek bir esprisinin olmadığını gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 crasher said: Eski WCG'lerden hatırladığım bir oyuncu ancak sc2 'de bazı maçlarını izledim ve pek bir esprisinin olmadığını gördüm. SORDUKMU???????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Memphis said: crasher said: Eski WCG'lerden hatırladığım bir oyuncu ancak sc2 'de bazı maçlarını izledim ve pek bir esprisinin olmadığını gördüm. SORDUKMU???????????? büyü de gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 memph trolleme gene ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 troll u trolleyince sana patladi lan olay memph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sug0ku Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 darwinnin bw deki nicki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 harun yahya videoları hazırlayıp gelmiştim darwin görünce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar