Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kural Testi

Ishinotsuyoihito

Öne çıkan mesajlar

said:
Cuce, 26 Eylül 2004 19:41 tarihinde demiş ki:
11 de 8 eh fena degilmis ama oyunu kazanma durumunu neden dusunemedim, kızdım kendime simdi.

Kızmana gerek yok, bazıları cidden zor sorular. Neyse, 2. testin cevaplarını hemen açıklamam, üzerine uzun uzun düşünürsünüz. 2 güne hazırlarım bir sorun çıkmazsa.

Görüşmek üzere.[signature][hline]Berkin Bozdoğan

DCI - CrystalKeep
Comrehensive Rules
Sosyal ağlarda paylaş

da ben anlamadım serranın ölmesi gerekmiyormu?
4/4 bi yaratık -1/-1 alıyor.. 0/1 olduğunda üstünde hala bi -1/-1 etkisi var. yani 0/0 olup ölmesi lazım çünkü ability değil.. etki sadece.. (1 damage yemiş olan yaratığa humble atmak gibi)[signature][hline]KoC
Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe
Sosyal ağlarda paylaş

Farklı seyler bunlar simdi soyle dusunelim Angel masaya geldiginde aslında 4/4 ama -1/-1 den dolayı masaya 3/3 olarak geliyo yani -1/-1 i aldı artık üstüne, sonra 0/1 yapıyoruz angelı, burda surası önemli bizim 0/1 yaptıgımız angel zaten üstüne -1/-1 i almıs 3/3 olan angel yani 0/1 den sonra bi daha nedne -1-1 almıyo diye dusunursen yaratıga angela sen aslında 2. kere -1-1 vermiş oluyorsun.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...