Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İDO Yeni Hat Açmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet millet, yeni hattımız hepinize hayırlı uğurlu olsun, Büyükşehir Çalışıyor!!!
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

Mesaj tarihi:
Yaranilmaz bu millete zaten. Bi sürü yeni firsat dogacak o bolgeden: Balikcilik artacak, evlerin fiyatlari katlanacak, ulasim rahatlayacak. Hele bi Roro seferleri baslasin siz asil o zaman gorun ekonomideki gelismeleri...
Mesaj tarihi:
aslında biraz daha kassalar Venedik'e döner şehir :) boylece istihdam asalır fln[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Darric the Dayakcı BM..

Mesaj tarihi:
oleeey
bir de benim evin önünden bahçelievlere kadar da sefer yapsınlar![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
heheheh koptum resmen yaa süfer[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
gayet normal!!![signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 08 Ekim 2004 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tabi canım büyükşehir bütün takdirlerimizi alıyor bi de benim yurdun önünden geçenini yapsınlar şunlar canımı yesinler[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
  • Admin
Mesaj tarihi:
güsel güsel bunnarı sıklaştırmak lzm

bol bol foto cekip yollucan ab ye girmemizi istemeyen ülkelere onlarda bu 15m nüfuslu sehri olan ve alt yapısı olmayan ülkeyi mi alıcaz diyip vercekler gazı bak ozm nasılda 1 senede düzeltiyorlar olayı

ulan cebe attıkları para ile 7 ceddinin alt yapısını düzeltti her gelen başkan biz halan daha e5 de jet ski yapıyorus[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
  • Yeni Oluştur...