fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Evet millet, yeni hattımız hepinize hayırlı uğurlu olsun, Büyükşehir Çalışıyor!!![signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Sakat bi hat gibi görünüyor :D[signature][hline]My Honour is My Life
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ahahahahah[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
torba Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Yaranilmaz bu millete zaten. Bi sürü yeni firsat dogacak o bolgeden: Balikcilik artacak, evlerin fiyatlari katlanacak, ulasim rahatlayacak. Hele bi Roro seferleri baslasin siz asil o zaman gorun ekonomideki gelismeleri...
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ido özel değil miydi ya?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 aslında biraz daha kassalar Venedik'e döner şehir :) boylece istihdam asalır fln[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Darric the Dayakcı BM..
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 rofl ! :)[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 oleeey bir de benim evin önünden bahçelievlere kadar da sefer yapsınlar![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
SwZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 heheheh koptum resmen yaa süfer[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
Natural Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 gayet normal!!![signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 08 Ekim 2004 13:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Büyüksehir calisiyor. Takdir etmek lazım.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 tabi canım büyükşehir bütün takdirlerimizi alıyor bi de benim yurdun önünden geçenini yapsınlar şunlar canımı yesinler[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 lol :-)[signature][hline] The Truth is out There
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hauhauhauh mükemmel :D[signature][hline]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 güsel güsel bunnarı sıklaştırmak lzm bol bol foto cekip yollucan ab ye girmemizi istemeyen ülkelere onlarda bu 15m nüfuslu sehri olan ve alt yapısı olmayan ülkeyi mi alıcaz diyip vercekler gazı bak ozm nasılda 1 senede düzeltiyorlar olayı ulan cebe attıkları para ile 7 ceddinin alt yapısını düzeltti her gelen başkan biz halan daha e5 de jet ski yapıyorus[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 yaa ido ibrahim tatlısesin oolu deilmiydi ehue ist belediyesi ibrahim t. ye peşkeş mi çekiyor?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Öne çıkan mesajlar