Dark_Knight2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 beyler herkese ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 3123123 tane orta dünya mapi kullanan shard var?[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dark_Knight2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya hacı ben şleyi diyom ankaranet in ki olanı yeni açılmış herhalde bi yardımcı ol pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 aga sitesinde nasıl gireceğin yazmıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dark_Knight2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya aga site açılmıyor ? açılmış ama ben bişey bilmiyom burdanb almışlar paticikten herhalde birleşmişmi ne paticikle birleşmiş adamlar oynuyo yol yakın olsa diğer yere gidip orda ouynuyacamda :99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 www.roxside.net var Orta Dünya kullanan ama şuan kapalı bildiğim kadarıyla hafta içi açılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PowerTurk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 andaçında taa seninde taa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Mike, 07 Ekim 2004 22:58 tarihinde demiş ki: caktirma yap reklami. lol ph actik tez gel babz, seer 15 milyon admin 75 milyon senior 60 milyon daha ne istersinki ko$ Ne alakası var ben şuan onu biliyorum Orta Dünya yardımcı olmak için söyledim sen bunu böyle anlıyorsan o snn sorunun bişiy söyleyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bir N i C o 2 mi Doguyor ?[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 İii tamam siz öyle düşünün sizin ne düşüdüğünüz umrumda deil. Şuan RoL açık olsa Rol ve Roxside var dicektim Orta Dünya. Yardım edene bile laf ediosunuz. Paranoya başlamış bir çok kişide yardım edenlere karşı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Noir Diye Bir Shard Vardı Kapanmadıysa Eyer Onun Haritası Orta Dunyaydı...![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Drachai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ankaranet ............................................... bir halttan anlamıyan eski scriptlerimin üzerine izinsiz konup shard işleten stafflarının üzerinde ring of lfie yazısı olan.Bütün menulerde rol yazan orta dunya haritasının ne olduğunu bilmeyen uzar da uzar.... Burası yeri değil.Kendimi tutamadan cevap yazdığımdan dolayı konuyu kirlettiğimin de farkındayım.Ama insan ve kusur[signature][hline]Bizi bilen bilir.www.sihirlisayfalar.com [Bu mesaj Drachai tarafından 08 Ekim 2004 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 3123123 tane orta dünya mapi kullanan shard var?[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Knight2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya hacı ben şleyi diyom ankaranet in ki olanı yeni açılmış herhalde bi yardımcı ol pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legandary Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 aga sitesinde nasıl gireceğin yazmıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Knight2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 ya aga site açılmıyor ? açılmış ama ben bişey bilmiyom burdanb almışlar paticikten herhalde birleşmişmi ne paticikle birleşmiş adamlar oynuyo yol yakın olsa diğer yere gidip orda ouynuyacamda :99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 www.roxside.net var Orta Dünya kullanan ama şuan kapalı bildiğim kadarıyla hafta içi açılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PowerTurk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 andaçında taa seninde taa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Mike, 07 Ekim 2004 22:58 tarihinde demiş ki: caktirma yap reklami. lol ph actik tez gel babz, seer 15 milyon admin 75 milyon senior 60 milyon daha ne istersinki ko$ Ne alakası var ben şuan onu biliyorum Orta Dünya yardımcı olmak için söyledim sen bunu böyle anlıyorsan o snn sorunun bişiy söyleyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bir N i C o 2 mi Doguyor ?[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 İii tamam siz öyle düşünün sizin ne düşüdüğünüz umrumda deil. Şuan RoL açık olsa Rol ve Roxside var dicektim Orta Dünya. Yardım edene bile laf ediosunuz. Paranoya başlamış bir çok kişide yardım edenlere karşı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Noir Diye Bir Shard Vardı Kapanmadıysa Eyer Onun Haritası Orta Dunyaydı...![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ankaranet ............................................... bir halttan anlamıyan eski scriptlerimin üzerine izinsiz konup shard işleten stafflarının üzerinde ring of lfie yazısı olan.Bütün menulerde rol yazan orta dunya haritasının ne olduğunu bilmeyen uzar da uzar.... Burası yeri değil.Kendimi tutamadan cevap yazdığımdan dolayı konuyu kirlettiğimin de farkındayım.Ama insan ve kusur[signature][hline]Bizi bilen bilir.www.sihirlisayfalar.com [Bu mesaj Drachai tarafından 08 Ekim 2004 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar