kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Selam dostlar, Ofiste Canon MX320 kullanıyorum , tarayıcı ve faks özelliği de olması sebebiyle , fiyatı da uygundu almıştık . Yalnız bu kartuşları takır takır bitiyor , 2-3 set kartuş aldım , bıktım iki de bir almaktan :) Doldurma olayı da olmuyormuş sanırım bunlarda , 3 printer parası da kartuşa verdik :) Diyorum ki , baskı kalitesi iyi olan renkli bir printer lazım. Kartuşu dolabilsin . Multifunctional olursa iyi olur tabi ama , olmayada bilir , canonu tarayıcı ve fax olarak kullanmaya devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125090581&CS_Category=_YAZICILAR843&CS_Catalog=_BILGISAYAR Baya başarılı bence, avkat arkadaşıma ofis hediyesi olarak aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Renkli değil ve ücreti baya bir yüksek. Baskı kalitesi iyi (hızı çok önemli değil ) , kartuşu dolabilen , mümkünse multifunctional 150 TL ve altı birşey arıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Renkli kısmısını görmedimdi pardon. Renksiz ve çok çıktı alıyorsan baya başarılı ama başka almak isteyen varsa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar