Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada PS2ye chip taktırabileceğim bir yer bilen?

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Dms 3 100 dolar. Kesınlıkle farkını ver DMS taktır.Update fılan edebılyıorsun cd takıp.Tum bolge DVD'ler sorunsuz calısıyor.Endem dısında taktırdıgınız yerlerde ınsallah ıcınız sıner.Mes 3 dıye cıp bende duymustum ızmırde taktırmaya calıstıgımda.Ama salak degılız tabıkıde. Bu tıp ınsanları gordukce baska carem kalmadı ve kargo ıle Endeme'e gondermıstım.DMS 3 sahıbıyım nasıl anlarım dıyorsanız.Makınayı acmadan ucgene basılı tutun ve oyle acmayı deneyın makınayı.DMS Explorer cıkarsa sorun yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar övülmeyecek gibi değiller ki! Haklı bir ünleri var! Yok cidden ne olursa olsun konsol işinde en güvenilir elemanlar. Chip takmasından, teknik desteğe kadar...

(a.k.a. ben de maaş isterim)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Endem neresidir bilmiyorum ama Ankarada maltepe pazari gibi bir yere taktirmadiktan sonra çipte bir sorun çikacagini zannetmiyorum. Öyle çok büyük uzmanlik gerektiren birsey degil ve birsuru kaliteli magaza yapiyor bu isi. Bu iste profesyonel olan adamlar 100 milyon için ne yanlis parça takarlar nede parça çalarlar, sonuçta isimlerinin kötüye çikmasini istemezler. Çip taktirmanin geforce ekran karti taktirmaktan bir farki yok sonuçta bu kadar korku yersiz :p

edit:typo[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.

[Bu mesaj Enginar tarafından 01 Ekim 2004 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ps2 de cıp taktırma olayına dıkkat edeceksın arkadasım.parcada caluıyorlar,50 dolarlık cıpı 100 dolarlık cıp'ın ısmını verıp taktık dıyorlar.sen nerden anlıcan ne yaptılar ne taktılar ? gormuyormusun cıns cıns adamlar kalkmıs mes 3 pro taktık demısler.lol ya.Absolut bak bakalım mes 4 pro cıktıysa ondan taktır cıkmısken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...