Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 K saol[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Dms 3 100 dolar. Kesınlıkle farkını ver DMS taktır.Update fılan edebılyıorsun cd takıp.Tum bolge DVD'ler sorunsuz calısıyor.Endem dısında taktırdıgınız yerlerde ınsallah ıcınız sıner.Mes 3 dıye cıp bende duymustum ızmırde taktırmaya calıstıgımda.Ama salak degılız tabıkıde. Bu tıp ınsanları gordukce baska carem kalmadı ve kargo ıle Endeme'e gondermıstım.DMS 3 sahıbıyım nasıl anlarım dıyorsanız.Makınayı acmadan ucgene basılı tutun ve oyle acmayı deneyın makınayı.DMS Explorer cıkarsa sorun yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 abso nerde taktırdın çipi?[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bugün vakit bulursam taktırıcam daha taktırmadım. Aklımda 2 yer var biri Karumda girişteki PC dükkanı diğeri de burda arkadaşın yazdığı metro istasyonundaki Japon pazarı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 absolut taktirirken yanliz dikkat et cunku ps2 ne cok buyuk zarar verebilir msh2 diye dandik bisey takarlarsa[signature][hline]ben artik spider-man degilim sehri kurtaricak baskasini bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Gene vakit bulamadım taktırmaya. Yarına kaldı artık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bak her ıste bır hayır vardır.taktırma endem dısında baska yerde. (Endem su yazdıklarımı gorse kesın benı maasa baglardı bea.Amma ovdum adamları :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Adamlar övülmeyecek gibi değiller ki! Haklı bir ünleri var! Yok cidden ne olursa olsun konsol işinde en güvenilir elemanlar. Chip takmasından, teknik desteğe kadar... (a.k.a. ben de maaş isterim)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Kıllandım bu Endeme. Hayatta oraya taktırmam valla. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Insallah bır,ıkı gun sonra oyunlar calısmıyor dıye msj atmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Endem neresidir bilmiyorum ama Ankarada maltepe pazari gibi bir yere taktirmadiktan sonra çipte bir sorun çikacagini zannetmiyorum. Öyle çok büyük uzmanlik gerektiren birsey degil ve birsuru kaliteli magaza yapiyor bu isi. Bu iste profesyonel olan adamlar 100 milyon için ne yanlis parça takarlar nede parça çalarlar, sonuçta isimlerinin kötüye çikmasini istemezler. Çip taktirmanin geforce ekran karti taktirmaktan bir farki yok sonuçta bu kadar korku yersiz :p edit:typo[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. [Bu mesaj Enginar tarafından 01 Ekim 2004 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 aman enginar maltepe pazarını iğrenç yada kötü bi seçenek olarak görmeyin yani seçenek olarak görmeyin masum ps2 nizi o hödüklere vermeyin[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ps2 de cıp taktırma olayına dıkkat edeceksın arkadasım.parcada caluıyorlar,50 dolarlık cıpı 100 dolarlık cıp'ın ısmını verıp taktık dıyorlar.sen nerden anlıcan ne yaptılar ne taktılar ? gormuyormusun cıns cıns adamlar kalkmıs mes 3 pro taktık demısler.lol ya.Absolut bak bakalım mes 4 pro cıktıysa ondan taktır cıkmısken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Msh pro 2 takılıyor şu an yarın alıcam :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Aldım :) fifa2004, hitman ve driven da aldım. Akşama şenlik var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Oleey! Baba pati, yeni nesil güçlü konsolları izleyerek büyüyecek bir nesil yetiştiriyor. İyi oyunlar...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 nfs undergroundda güzel olurdu beni uzun süre oyaladı ve zevkli araç modifiyesi falan iyice şenlendiriyo[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar