Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada PS2ye chip taktırabileceğim bir yer bilen?

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Endem şu anda tüm chipleri getiriyor ve şöyle diyor: Ben tüm chipleri getirmezsem, başka yer ucuz chip takıyor ve müşteri benden daha ucuza takıyor diye başkasına gidiyor. Endem'de buna karşı tüm chipleri getiriyor ama yukarıda da söylendiği gibi dms'dir en iyisi sanırım. Ben de en çok onun ismini duyuorum. Sen yine de telefon ettiğinde sorarsın fiyat konusunu ve chip kararını.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana bu soruyu sorarsan ben de sana Xecuter diye cevap veririm... Çünkü xbox chipi...

Bu arada Endem'e göndermek için çok acele etme. Bir arada türkiyede orjinal oyun ararken Ankara'da güzel konsolcu olduğu gibi bir izlenime kapılmıştım. Ama ne olursa olsun Türkiye'de Endem Elektronik kadar güvenebileceğin bir yer yoktur.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Patik +1
Kimsenin başının etini yemene gerek yok Endem'de. Gözün arkada kalmasın. Zaten Ankara'da olmana rağmen buradaki insanların ortak görüşü: "En güvenlisi Endem'e kargo ile göndermen."
Gözün arkada kalmaz yani...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

adam mes3 pro demisti sanırım
ama sorunsuz yanı dvd kopyaları ve oyun kopyaları calıstırıyo takır takır zaten 400 milyona aldim 2 taksitle ps2 yi ucuza geldi bana yani ehe[signature][hline]ben artik spider-man degilim sehri kurtaricak baskasini bulun

[Bu mesaj cmrownz tarafından 28 Eylül 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cmr ya o mes 2 dir seni kandirmistir yada dms3 tur gene kandirmistir yok cunku mes3 diye bi chip hele prosu hic yok =p
dms 3 cok iyi diyolar ben mes 2 kullaniyorum su ana kadar birtek burnout 3 te sorun cikardi 3 ayri dvd ile denedim yaklasik 2 senedir kullaniyorum yok 3 sanirim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...