Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Nerde taktırmak lazım bu cihip ve hangi chipi takmak lazım? Tahmini fiyat nedir?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 endem elektronık'e kargo ıle gonder,ve mutlaka dms taktır.sorun yasamazsın.ben ızmırde olmama ragmen kargo ıle halletmıstık.endem dısında baska yerde taktırmayın cıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Nerde bu dediğin yer ve DMS chip iyi midir? Mesih 2 diye bi chip duydum o nasıl?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Tabii ki en güvenilir yer Endem Elektronik 0212 519 36 89 İstanbul, Eminönü'nde Doğubank'ta...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 PS2 ye hangi chip peki?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Endem şu anda tüm chipleri getiriyor ve şöyle diyor: Ben tüm chipleri getirmezsem, başka yer ucuz chip takıyor ve müşteri benden daha ucuza takıyor diye başkasına gidiyor. Endem'de buna karşı tüm chipleri getiriyor ama yukarıda da söylendiği gibi dms'dir en iyisi sanırım. Ben de en çok onun ismini duyuorum. Sen yine de telefon ettiğinde sorarsın fiyat konusunu ve chip kararını.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 DMSmi iyi mesih2 mi :) Kasarım cok pis :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bana bu soruyu sorarsan ben de sana Xecuter diye cevap veririm... Çünkü xbox chipi... Bu arada Endem'e göndermek için çok acele etme. Bir arada türkiyede orjinal oyun ararken Ankara'da güzel konsolcu olduğu gibi bir izlenime kapılmıştım. Ama ne olursa olsun Türkiye'de Endem Elektronik kadar güvenebileceğin bir yer yoktur.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Peki son bir soru. Bu chipler ne kadar sürede takılıyor yani 1 saat mi 1 gün mü yoksa 3-5 gun mü sürüyor takması?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 1 saat + senden önce sıraya girmiş makinalar :) 3 saati geçmez... Sonuçta adamın yaptığı iş vida sökmek, bol bol kablo lehimlemek ve vidalamak.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Demekki adamın başının etini yiyip montaj yerine girerek birader lehimleri iyi yap bak bu iyi olmamış diyip kontrol etmekte fayda var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 mesih3 pro idi sanirim . bendeki chip , gayet sorunsuz dvd kopyalarida calistiriyor. takritacaksan onu oneririm[signature][hline]ben artik spider-man degilim sehri kurtaricak baskasini bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 mes 3 dıye bır cıp yok. DMS 3 en ıyı cıp tartısılmaz.Bu arada Endem'e gonderırsın makınayı gozun arkada kalmaz asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Patik +1 Kimsenin başının etini yemene gerek yok Endem'de. Gözün arkada kalmasın. Zaten Ankara'da olmana rağmen buradaki insanların ortak görüşü: "En güvenlisi Endem'e kargo ile göndermen." Gözün arkada kalmaz yani...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Patik, 28 Eylül 2004 00:59 tarihinde demiş ki: mes 3 dıye bır cıp yok. mesih3 benim cipim ehe[signature][hline]ben artik spider-man degilim sehri kurtaricak baskasini bulun [Bu mesaj cmrownz tarafından 28 Eylül 2004 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 kandırmışlar seni mes3 dedikleri apayrı bi çip alakası yok. banada dediler yemedim dikkat edin[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 adam mes3 pro demisti sanırım ama sorunsuz yanı dvd kopyaları ve oyun kopyaları calıstırıyo takır takır zaten 400 milyona aldim 2 taksitle ps2 yi ucuza geldi bana yani ehe[signature][hline]ben artik spider-man degilim sehri kurtaricak baskasini bulun [Bu mesaj cmrownz tarafından 28 Eylül 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 cmr ya o mes 2 dir seni kandirmistir yada dms3 tur gene kandirmistir yok cunku mes3 diye bi chip hele prosu hic yok =p dms 3 cok iyi diyolar ben mes 2 kullaniyorum su ana kadar birtek burnout 3 te sorun cikardi 3 ayri dvd ile denedim yaklasik 2 senedir kullaniyorum yok 3 sanirim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 dms3 tur oyleyse cunku suana kadar hicbi ne oyun ne dvd problem cikarmadi gayet duzgun calisiyor kendileri :) sagolun bilgi ladigim iyi oldu bu konuda..[signature][hline]ben artik spider-man degilim sehri kurtaricak baskasini bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 mes2 pro var mı? 125 milyona taktırıcam ankarada bir yer buldum. başka arklar taktırmışlar memnun kalmışlar. belkide istanbula yolluyordur cunku 2-3 gun surer dedi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 abi ankara'dan istanbul'a chip icinmi gonderilir ben antalyada taktirmistim mesih pro hic bir sorun yasamiyorum.ankara gibi bir yerdesin yani :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Tam gittim chip taktırmaya adamın acil işi çıkmış dükkanı kapatmış bugünlük :) Yarına kaldı :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ben ankarada metronun güven park çikisinin oradaki japon oyuncak sarayina messiah pro 2 taktirtmistim. Birde oyun vermislerdi saolsunlar :p Hiçbir sorun yasamadim henüz.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ne kadar sürede ve kaça taktılar MSH2 yi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Götürdüm 2.5-3 saat oyalandim kizilayda döndügümde takmislardi. 90 milyon ödemistim ben bir seneye yakin zaman önce.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar