Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nikon d800 durumlari, yuksek ihtimalle dogru, sizinti bilgi.

mono

Öne çıkan mesajlar

Mr_Hand said:

Nekro said:

yahu ne oldu bu aletler pahalandi boyle? Mediamarktta d700 body 7 bin tl olmus gecen gordum yuh dedim

o ne abi?! D800'ü 8600 küsur gibi fiyatlara gördüm bazı sitelerde ben? (en son sirkeci tarafında malum yerlere sorduğumda 10k TL çekiyolardı)

hic anlam veremedim. Mediamarkt niyeti iyice bozmus zaten. 50mm 225 liraydi simdi 350 lira falan olmus. Fotografiumda da 5.3k d700.

d800 + meshur 24-70 de 12.5k peh
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
haha nikon rumours bugun aldigi duyuma gore japonya satis fiyati abd dolari kurunda 2700$ olacakmis dedi ve beklentimizin icine sicti.

pehhh

hali ile butun herkes 300 dolar daha verip d800 aliriz madem fx e geciyoruz diye yorumluyor.

benim tahminim ise sacmalamadan fiyat koyacaksa nikon, asagi yukari 2300 $ civari yapacaklardir.
Sosyal ağlarda paylaş

eheheh..yok mpixel gerekiyor bana, yoksa 5dm3 aklimi cezbetmedi degil.. ama alete ortaformat makine gibi yaklasmak lazim..35mm filmin max scanlenmis hali gibi birsey veriyor cunku.

tonal derinlik falan baya gelismis gormeyeli (d700den gectim)...ozellikle golgelerde baya bir ton var.

Bu saatten sonra canonda nikonda ne yapsa kotu urun olmaz. Baya memnunum..5fps ye mirin kirin hec etmiyorum cunku KESINLIKLE action photography icin bir alet degil..baya baya ortaformat mantiginda bakinca 5fps inanilmaz hizli hatta..ISO olarak bence d700 den azcik daha iyi..internette kiyaslamalarda zoomlayip bakilinca ayni deniliyor, fakat downsample yapip 12mpixele kucultunce fark bariz cikiyor ortaya.

Ama her ise gore degil, yani dugun fotografciligi yada spor fotografciligi icin dusunen varsa... bilemedim..ben almazdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...