screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bu filme giden var mı ? Giden arkaşlar beyendi mi?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben fragmanını çok beğenmiştim ama karışık eleştiriler alıyor bi de süresi çok kısa 79 dakika falan gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 çoğunluğu uyun içinde yüzen iki insanın görüntülendiği(yada benim öyle sandığım) bi film için 79 dakka çok bile bence. güzel bi filmse yönetmene helal olsun 500.000 usd altı bir bütçeyle çekilmiş çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 140.000$ ile çekilmiş iyi de 79 dakika sadece suda geçmiyo bu filmin bi de giriş kısmı var ne olursa olsun bana kısa geldi phone booth un öyle olması mantıklıydı da bu ondan da kısa[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 79 dk asla para vermem o zaman ama kiralarım o ayrı[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 24 Ağustos 2004 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 adamların parası yetmemiş demekki daha uzununa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Valla gitmedim ama köpekbalıklı filmleri hiç sevmem. :'([signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ne demek 79dk'ya para vermem ya? Bir filmin uzunluğunu parasıyla orantılamak nasıl bir komedidir :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Açık denizde bön bön dolaşan hemde 79 dk dolaşan bir çift için para vermem[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ben de böle 79 dakkalık bi filme sinemada gidersem kazıklanmış gibi hissederim. ne biliyim çok kısa yani. fazla kısa[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 çok güzel bir filmdi, geriliyorsunuz yer yer korkuyorsunuz. oyle 79 dakika çok kısaymış fln demeyin, bu sene gittiğim en iyi filmlerdendi. +kesinlikle izlediğim en iyi köpekbalığı filmi baya sollamış jawsı fln, çok amatör gibi duruyor film ama bariz bir biçimde ilerde yükselecek bir yönetmenin çıkış filmi[signature][hline]Do you mind if i always love you? [Bu mesaj OutTrader tarafından 24 Ağustos 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 300.000$ diye okumuştum ben. benim anlamadığım, dvcam'le çektik, efekt kullanmadık, gerçek köpekbalıklarıyla çektik diye reklamının yapılması ve sanki izleyicilerden filmi ona göre değerlendirmeleri beklenmesi. benim için önemli olan filmin hangi imkanlarla kaç paraya çekildiği değil nekadar seyredilebilir ve etkili olduğu. ben filmi beğenmedim, filmde gerilmek yerine sıkıldım. boş boş izlenen bir film bana göre. ve bazı yerlerde okuduğum yazılarda, yorumlarda dvcam'le çekmişler şakşakçılığını anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Zamana göre mi yorumluyorsunuz filmi yahu?[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Allahınızı severseniz şu filmin neresinde gerildiniz ya 1-2 basit ses efekti dışında gerilim sahnesi yoktu filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ilk fırsatta gitmeyi düşünüyorum..bu rada uzunluguyla orantılamak ciddi komik ;)[signature][hline]İnsanca.. : Daha..Daha..Daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 omru hayatimda gittigim en kotu filmdi acik ve net soyluyorum para verirken 250 defa cok acidim bu akdar kotu film olmaz patiden 10 kisi toplasak bide alet donanim olsa bundan 5 kat daha korkutucu ve kaliteli film cekmezsem benim adimda onlyreal degil bu kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Çıktığı gün gittim. Birlikte gittiğim arkadaşlar fragmanını izlemişler denizde geçiyor falan dediklerinde bu kadarda denizde geçeceğini tahmin etmiyodum. Tamam güzel gerçekten denizde kalsan böle olur ama boş yani gereksiz. Bunu bilmemin bi anlamı yok benim için. Bir gerilme , korkma , sevinme hissine hiç kapılmadım [spo1=istisna]işi sadece tekneye binenleri saymak olan adamın o işi bile doğru düzgün yapamamasına çok sinirlendim[/spo]. Sadece o kadar zaman suda olunca onların yüzmelerinden yoruldum. Bana göre gereksiz bir filmdi arkadaşlarıma göre tam bekledikleri gibi bir filmmiş. Bu arada film gerçek bi olaydan alıntıymış ama dediğim gibi gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 o spoylerdeki adam modeli güzide ülkemizin devlet dairelerinde bol bol var[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 film çok boktan..hayatım boyunca izlediğim en kötü 2.film[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 1. ne lol Deep Blue See mi ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 walla gıtcektık arkla sonra durdum dusundum denızın ortasında kopekbalıgı ve kac dk fılm ne kadar yaratıcı olabılırlerde o fılm enterasan olabılır dıye sonucta gıtmedık[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 said: jacabo, 24 Ağustos 2004 20:06 tarihinde demiş ki: walla gıtcektık arkla sonra durdum dusundum denızın ortasında kopekbalıgı ve kac dk fılm ne kadar yaratıcı olabılırlerde o fılm enterasan olabılır dıye sonucta gıtmedık iyi yapmışın dayı onun yerine bu cuma gelicek olan "the girl next door" a gidin eğlendirir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 walla dvcam ile çekilmişse film ztn süper demek, benim elimde bir dvcam var(onların elindeki modelin yarısı kadar iyi değil ama sonuçta dvcam) ve elim kamera tutsada deil paticikten sinematekten 10 tane adam gelse ben böyle film çekebilecegimi sanmiyorum. ben gayet etkilendim filmden yer yer güldüm yer yer tırstım, bu kadar kötü bir film kesinlikle değildir.[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Kingpin tavsiye etti 2 gündür çekiyorum the girl next door u güzelmidir?[signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Epxmadcat, 25 Ağustos 2004 18:55 tarihinde demiş ki: Kingpin tavsiye etti 2 gündür çekiyorum the girl next door u güzelmidir? The Girl Next Door divx(daha doğrusu sinema kaydı hafiften) var bende 2 ay önce falan indirdim film gerçekten çok güzel soundtrackleri ayrı bi güzel bu haftasonu gelince sinemada gidin inşallah filmi kesmeden gösteririler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar