Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açık Deniz

screamer

Öne çıkan mesajlar

çok güzel bir filmdi, geriliyorsunuz yer yer korkuyorsunuz. oyle 79 dakika çok kısaymış fln demeyin, bu sene gittiğim en iyi filmlerdendi.
+kesinlikle izlediğim en iyi köpekbalığı filmi baya sollamış jawsı fln, çok amatör gibi duruyor film ama bariz bir biçimde ilerde yükselecek bir yönetmenin çıkış filmi[signature][hline]Do you mind if i always love you?

[Bu mesaj OutTrader tarafından 24 Ağustos 2004 14:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

300.000$ diye okumuştum ben. benim anlamadığım, dvcam'le çektik, efekt kullanmadık, gerçek köpekbalıklarıyla çektik diye reklamının yapılması ve sanki izleyicilerden filmi ona göre değerlendirmeleri beklenmesi. benim için önemli olan filmin hangi imkanlarla kaç paraya çekildiği değil nekadar seyredilebilir ve etkili olduğu. ben filmi beğenmedim, filmde gerilmek yerine sıkıldım. boş boş izlenen bir film bana göre. ve bazı yerlerde okuduğum yazılarda, yorumlarda dvcam'le çekmişler şakşakçılığını anlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Çıktığı gün gittim. Birlikte gittiğim arkadaşlar fragmanını izlemişler denizde geçiyor falan dediklerinde bu kadarda denizde geçeceğini tahmin etmiyodum. Tamam güzel gerçekten denizde kalsan böle olur ama boş yani gereksiz. Bunu bilmemin bi anlamı yok benim için. Bir gerilme , korkma , sevinme hissine hiç kapılmadım [spo1=istisna]işi sadece tekneye binenleri saymak olan adamın o işi bile doğru düzgün yapamamasına çok sinirlendim[/spo]. Sadece o kadar zaman suda olunca onların yüzmelerinden yoruldum. Bana göre gereksiz bir filmdi arkadaşlarıma göre tam bekledikleri gibi bir filmmiş.
Bu arada film gerçek bi olaydan alıntıymış ama dediğim gibi gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 24 Ağustos 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
walla gıtcektık arkla sonra durdum dusundum denızın ortasında kopekbalıgı ve kac dk fılm ne kadar yaratıcı olabılırlerde o fılm enterasan olabılır dıye sonucta gıtmedık

iyi yapmışın dayı onun yerine bu cuma gelicek olan "the girl next door" a gidin eğlendirir =)
Sosyal ağlarda paylaş

walla dvcam ile çekilmişse film ztn süper demek, benim elimde bir dvcam var(onların elindeki modelin yarısı kadar iyi değil ama sonuçta dvcam) ve elim kamera tutsada deil paticikten sinematekten 10 tane adam gelse ben böyle film çekebilecegimi sanmiyorum. ben gayet etkilendim filmden yer yer güldüm yer yer tırstım, bu kadar kötü bir film kesinlikle değildir.[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Epxmadcat, 25 Ağustos 2004 18:55 tarihinde demiş ki:
Kingpin tavsiye etti 2 gündür çekiyorum the girl next door u güzelmidir?

The Girl Next Door divx(daha doğrusu sinema kaydı hafiften) var bende 2 ay önce falan indirdim film gerçekten çok güzel
soundtrackleri ayrı bi güzel bu haftasonu gelince sinemada gidin inşallah filmi kesmeden gösteririler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...