Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 nerden dl etcem bi türlü bulamadım bronx unverdiğinde 500kblik bişey dl ettim safirin icine attım eahehae error -3 verio var bi iş bunda :) herhangi bi yanlışlık yok ama -3 le ilgili yardım pls safirci amcalar :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-insane- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 sphere.ini de [sphere] altına agree=1 yazmayı unutmuş olmayasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 evet evet ta kendisi agree yaz diyordu biyere nere bilmiodum tenks safirci amca :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 yaw safirci amcalar şimdide meycıriy :) sorunu cıktı bazı büyüleri atamıom Ne yapmam lazım[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar