Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soe saçmalamış bulunuyor

Sufi

Öne çıkan mesajlar

force için harcanan sp x 2k bounty penalty + herşeye dikkat etseniz de terminale düşme olasılığınızın olması + buff için bug kullanıp logout olup buffbot karakterinizle kendinizi bufflama yolunu seçmeyip piyasadan buff bulmaya çalışmanız sonucu ortalık yere buffsız gitmeniz = combat ekranın belirmesi ve 1 saniyede db yemeniz = 600k jedi xp loss (yaklaşık 3 milyon weapon xp). dahası var: hala terminaldesiniz.

soe diyor ki: jedi mı oynamak istedin? al işte bu. beğenmedin di mi? o zaman siktir git.

eşeğin ağzına su kaçırmak dedikleri bu oluyor galiba.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

Cok buyuk bir zorluk olacagini sanmiyorum 226sp karsiligi bh ye olucek bir jedi cok zor bir ihtimal 9-10 kisilik gruplara dahi dayanabilir.
Muhelefet etmek icin yazmiyorum sadece kendi jedimden ornek vermek istiyorum sacma sapan bir template yapmadikca vercupti tercihe gore neutronla ile bile cok rahat sekilde PvP yapabilir en kotu ordan uzaklasabilir jedi.Kaldiki Fa2 si olan Fr2 si olan bir jedi cok zorlanmadan en kotu ortamdan uzaklasir.
Acikcasi bu kadar spsi olup 3-4 kisi ile bas edemiyecekse zaten oynamasin demek geliyor icimden ama tabi kimseye karisamazsin orasi ayri.
Bu ettigin sitemden önce sitem edilmesi gereken cok daha onemli konular oldugunu dusunuyorum oyunda.
Terminal konusunda terminaller her restartda refreshlenir,ancak gorevi alan bh ler gelmeye devam eder.Cok dusuk level padawanlari dahi uzmiyecektir 4**4 ls gibi bir template bile bi buff saatinde 250k nin ustune cikar buda kayibini fazlasiyla karsilar ama 200 sp uzerinde jedisi olan biride beni bh oldurdu soyle oldum falan buff kuyruguna girdim baktin demesi o biraz haksiz bir sitem olmus.
Gunde 2'li 3 lu gruplu bhler geldigi oluyor gunde ortalama 2 bh geliyor.Mind fire dan (ki bence en onemli olay bu pvp nin dot savasina donmesi) full stacklisana kadar hepsi ile bas edebiliyorum.Saolsun Sadness da cogu zaman destekci oluyor yanimda isini bilen baska bi jedi olunca tirim tirim Jk lar bile fr3 basip uzaklasiyor,Ns huntda da gelebilir , geo cavede ordada burdada, ben terminaller kapaliyken cok az xp kasabildim ve neredeyse ilk gunden beri bhlerle cok hasir nesirim Guildce seni avlamaya gelmedikleri surece oyuna zewk dahi katiyor.
Uzun lafin kisasi oyunda su kacirilmis bundan once daha bir cok olay var sonucta jedi ile oynuyorsun herkez gibi buff sirasina girememek her han kafanda birini olmasindan sikayet etmek pek de hakli gibi gelmedi bana nacizane gorusumdur
AKA Charda Strider

[Bu mesaj Alpgiray tarafından 28 Eylül 2004 03:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet iyice civittilar.

bounty hunterlar terminalde hedef olan cedayin kac skill point harcadigina kadar gorup ona gore geliyorlar.
olunce kaybedilen tonla xp de skill point ile alakali. 600k gittiyse demek baya ileri olunmali. saber nasil block etmemis o da ilginc.

soe'nin jedi forumlarina bakildiginda insanlar yakinirken, bh forumlarinda ise bu olay bir zafermis gibi goruluyor. adamlar gazlanmis. arada cikip "sizce de adamlarin skillerini gormemiz haksizlik degil mi?" ya da "bi jedi oldurdum ama sonra farkettim ki 580k xp kaybetti, su an moralim cok bozuk" gibi seyler yazan bounty hunterlar var ama geneli "pis cedaylar oh olsun, hrshrshrs" demekteler.

oldukten sonra 3 gun boyunca ceday bountyleri padawanlar icin 25 ve knightlar icin 50k imis. bu da exploit olmasin, adamlar surekli olmesin diyeymis.

lutfetmisler.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse.
Riqeb Cleefszi, Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

terminalin her restartta refresh edildigi kismina takildim.
oyle bir sey yok. jedi terminaldeyse, hicbir sey yapmazsa, oyuna log bile olmazsa terminalden ilk cikabilecegi zaman 3 hafta sonrasi artik.
o zaman da terminalden cikti amcam, rahat rahat geziyor diyelim.
grinda basliyor, yandan gecen biri gorup "uuu coooool" falan demek icin durunca, ya da civardan bir ns, kunga vs. cedayi gorunce, ceday terminale geri donuyor.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse.
Riqeb Cleefszi, Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

buffsiz yakalanmaktan bahsediyorum alpgiray. oyuna penalty ile login oluyorsun. hemen kendini bufflamazsan ve hem buff almak hem de templatein içinde yoksa bf işini halletmek için şehire gitmişsen master jedi bile olsan lagdır fpsdir derken 1 saniye içinde kendini dblenmiş bulman içten bile değil. yani kendini savunamaz durumda başlıyorsun oyuna. ve kendini savunabilecek hale gelmen yarım saati buluyor normalde. bu süre içinde yakalanman demek hiç hak etmediğin halde mücadele bile edemeden 500-600k kaybetmen demek.

itiraz ettiğim noktayı tekrar belirteyim: oyuna penalty ile başlıyorsun ve bunu gidermen normal şartlarda yarım saat. oyuna senden önce login olmuş birisi seni terminalde 200k reward ile görüp friend liste koyup online olduğun anda seni buffsız yakalamayı denerse hapı yutarsın.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir, daha da zevkli oldu, guzel oldu. Jedi olmak he zaman bi risk tasiyor, olay sirf grind etmek degil, jk olana kadar riskli bi donemden geciyorsun, bunu da soe bayagi bi tatli yapti. 2 taraf icin de zevkli olay olcak, ama grupca gelen bi bh nin de sahsiyetinden suphe ederim, gecen gun duydum 10 kisi dalmislar, rezalet.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Sosyal ağlarda paylaş

estrangeds, elimde saber yoktu. şehire hiçbir zaman robe ve saber ile gitmem. dediğim gibi combat ekranını gördüğüm anda saberı ekip etmek için toolbardan tıkladım ama yere inmiştim bile. unity res yapmak için yetişmeyi denese de geç kaldığı için bir 200k da clone olduğum için kaybettim toplam 600k.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

mücadele edebileceğim bir durumdayken giriştiğim mücadeleden başarısız çıkmaktan hiçbir zaman şikayet etmem. kayıp ne kadar büyük olursa olsun. ama buradaki durumun saçmalığının savunulası bir yanı yok ki zevkten bahsedelim. önleme imkanın yokken 600k kaybetmekten bahsediyorum. madem zevkli olacak random zamanlarda xp silsinler. çok farklı bir durum olmayacak bundan.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

bu olaydan önce son oyuna girdiğimde, terminali kontrol eden bh arkadaşlarım terminalde bulamamışlardı beni. o yüzden gönül rahatlığıyla buff almaya gitmiştim. sonra yerde buldum kendimi. soradan öğrendim ki olay şuymuş:

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=jedi&message.id=580296

yani terminalden sakınma gibi bir imkanınız yok. her an terminale düşebilirsiniz. birşey yapmanıza gerek yok. bekleyin yeter.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

ee senin hatan, buff siz geziyorsun ve dikkatsiz davraniyorsun. Hadi robe un yok ok, combat oldugu an atacaktin 2 tane vecrupti al sana 2k buff ,ardindann tercihine gore brandy yut, oyle 1 saniyede olmus olamazsin. neyse, bu farkli bi olay, buff siz geziyosan buff sirasina giriyosan -frflerin yardim etmiyosa- riske hazir olmaliydin. Herkes JK olmasin diye su son degisiklikleri yapti soe.

Bir ikincisi, o kadar jedi kasiyosun bi buffbot veya buff cin yok, bu kafadan yanlis zaten. takildigin grupta da is yok gozuken, her turlu 10 dk da hazir olurum en fazla, en iyisinden.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Sosyal ağlarda paylaş

Saberle ne kadar online olursan terminal sansin o kadar yuksek, restartda resfreshlenir kafani takicak bisi yok seve seve deneyebiliriz.
Oyunda vercupti varken,jedinin sadece HAM poollari onemliyken buffsiz olmak hazirliksiz olmak anlamina gelmiyor.Hazirliksiz olmak Yan statlari kisip Hamlari 1k uzerine cikarmamak tool barinda foodlari drinkleri tutmamak armorunu acmamak,force dolu degilken seyahat etmek,saberini equip dolasmamak daha oncede yazmak istedim bunu ama sad yazmisti şu RP icin bize kizanlar olmus saberla robe ne geziyorsunuz diye iste bunun icin geziyoruz,gezmeyen kendi bilir.Benim savundugum konu su siralar oyunda seni oldurmek icin gelen birilerinin olmasi bana zevk veriyor.Makineyle ilgili kisim icin bisi diyemem boyle bir sorunla karsilasmadim.
200 sp si jedi olan biri novice medicde alir brawlerda bence biraz haksiz bir sitem olmus.
Xp konusunda da bu sp den dusuk arkdaslarim var bizle beraber grindleyen düşük level olmalarina ragmen bir buff saatinde 500k ya kosuyorlar.
Daha once olan saber tef sistemi vs. olmus olsaydi belki hakli olabilirdin herkes 2 accountla oynamak zorundami diye.Ama su durumda xp ve grindin su kadar kolay oldugu bir donemde tek penalty bh dead ise ona haksiz bir sitem demiş bulundum.Sonucta Pa'si da bi yerde destek olmali jediye, 10 kisilik grup ustunuze cullanmadiysa (sadece ayip olan budur bence katiliyorum bende) Bh ler ve penalty gayet makul.

[Bu mesaj Alpgiray tarafından 28 Eylül 2004 11:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sadece itiraz edip haksız çıkarmak için yazıyorsun dreaden. combat olduğu an yiyecek içecekten önce saberı ekip etmeyi denedim diyorum. onu bile elime alamadan indim. buffsız dolaşıyormuşum. bufflanmadan önce buff olmalıyım evet. frf yardım etmemiş. hiçbir doktor online değildi. tek online doktor unity tatooinede jabba ile meşguldu. insanlardan işlerini güçlerini bırakıp bana hizmet etmelerini istemek gibi bir huyum yok. enakoya sormamıştım bile zaten. buffbot yapmam lazım kendime yani. evet bunu biliyorum buna da itiraz ediyorum. soe moderatorleri tarafından forumdan silinen postumun başlığı da bu konuyu içeriyordu zaten: -soe: make your alt buffbot, use bug, buff yourself logged. -me:why? i dont like. -soe: do or die! 1 saniye içinde ölmüş olamazmışım. hadi ya? saber block imkanı yokken 400 HAM'ı indirmek 1 saat alıyordu zaten, unutmuşum. pardon, pardon...[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alpgiray, 28 Eylül 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
Saberle ne kadar online olursan terminal sansin o kadar yuksek, restartda resfreshlenir kafani takicak bisi yok seve seve deneyebiliriz.
Oyunda vercupti varken,jedinin sadece HAM poollari onemliyken buffsiz olmak hazirliksiz olmak anlamina gelmiyor.Hazirliksiz olmak Yan statlari kisip Hamlari 1k uzerine cikarmamak tool barinda foodlari drinkleri tutmamak armorunu acmamak,force dolu degilken seyahat etmek,saberini equip dolasmamak daha oncede yazmak istedim bunu ama sad yazmisti şu RP icin bize kizanlar olmus saberla robe ne geziyorsunuz diye iste bunun icin geziyoruz,gezmeyen kendi bilir.Benim savundugum konu su siralar oyunda seni oldurmek icin gelen birilerinin olmasi bana zevk veriyor.Makineyle ilgili kisim icin bisi diyemem boyle bir sorunla karsilasmadim.
200 sp si jedi olan biri novice medicde alir brawlerda bence biraz haksiz bir sitem olmus.
Xp konusunda da bu sp den dusuk arkdaslarim var bizle beraber grindleyen düşük level olmalarina ragmen bir buff saatinde 500k ya kosuyorlar.
Daha once olan saber tef sistemi vs. olmus olsaydi belki hakli olabilirdin herkes 2 accountla oynamak zorundami diye.Ama su durumda xp ve grindin su kadar kolay oldugu bir donemde tek penalty bh dead ise ona haksiz bir sitem demiş bulundum.Sonucta Pa'si da bi yerde destek olmali jediye, 10 kisilik grup ustunuze cullanmadiysa (sadece ayip olan budur bence katiliyorum bende) Bh ler ve penalty gayet makul.

[Bu mesaj Alpgiray tarafından 28 Eylül 2004 11:05 tarihinde değiştirilmiştir]

Yan statlari kisip Hamlari 1k uzerine cikarmamak bir ölçüde haklısın burada ama mind hala önemli.

tool barinda foodlari drinkleri tutmamak hepsi mevcuttu. yukarıda izah ettim.

armorunu acmamak şehire geldiğimde armorluydum. ama fade out oldu. herkesin içinde tekrar armor açmadım.

force dolu degilken seyahat etmek evet bu hatadır. bundan bir şikayetim olmadı bahsettiğim olayda.

saberini equip dolasmamak böyle yapmak gerekiyormuş. rp mp hakgetire. soe zaten skmiş atmış rp'yi biz mi kurtaracağız?

tekrar söylüyorum ne ölmekle ne bh tarafından avlanmakla ilgili bir şikayetim var. tek şikayet ettiğim konu, oyuna senden önce girmiş birine karşı %250 ile %600 arasında bir oranla HAM değerlerinde dezavantajla oyuna login olman ve işler yolunda gitmezse bunu gidermek için bir yarım saat geçirmek durumunda olman.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

Bence olması gerektiği gibi. Tek sorun şu, durup dururken (npc veya playerlara gözükmeden) terminale düşüp, db yiyince termden kalkmamanız.
Geri kalanı çok güzel ve doğru bence.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

ealos senin için bir kez daha söyliyim. anlamamak konusunda ısrar var nedense.

tekrar söylüyorum ne ölmekle ne bh tarafından avlanmakla ilgili bir şikayetim var. tek şikayet ettiğim konu, oyuna senden önce girmiş birine karşı %250 ile %600 arasında bir oranla HAM değerlerinde dezavantajla oyuna login olman ve işler yolunda gitmezse bunu gidermek için bir yarım saat geçirmek durumunda olman.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm haklısın bu konuda.
Ben ilk mesajına yönelik cevap yazdım. Yoksa 1 haftadır oyuna giremiyorum yani, uzun bir süre de giremeyeceğim gibi bu salak firewall yüüznden[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

Niye buffbot yapmamakta ısrarlısın.Maini master doc yapıp LD şekilde evinde bufflıcaksın bunun başka yolu yok şehirde buff bulucam diye aramaya devam edersen daha çok öldürürler.Üstüne saberı elden bırakmak büyük hatadır.Anında instant yersin iyi bi rifle ile 3k strafe bile çakarlar.Ayrıca 2 vercupti 1 pixie ile 3 tane normal adamı çok rahat alırsın tabi template bitmiş ise.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mesajda da ağırlıklı olarak söylemek istediğim buydu da bold mold yapmadığım için belli olmamış tabi. soe'nin forumlarında da açtığım konunun içeriği sadece buydu. xp kaybından şikayetim de xp'yi bu yüzden kaybetmekten dolayı. yoksa 600k xp, template'imi değiştirdiğim için kaybettiğim milyonlarca xpnin yanında hiç kalır. önemsediğim konu 600k kaybetmiş olmak değil.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

escobar, buffbot yapmaya mecbur kalmaktan dolayı sıkıntılıyım. işin aslını sorarsanız mainim buff yapabiliyor ama harvesterlar için allahın ücra bir gezegeninde logout etmiştim. üşendim getirip tekrar götürmeye. yoksa 5 aydır jedi karakteri olup da buffbotu olmayan çok az oyuncu var oyunda.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

knight değilken de olur o dediğin escobar. fa fr varsa az biraz, elindeki ls iyiyse ve en az bir saber kolonun 4 ise ve son kolonun da 4 ise yeterli olur. ama dediğim gibi herşey 1 saniyede olup bitti. yiyecekleri falan önceden yememiştim çünkü terminalde olmadığımdan emindim. ama düşmüşüz yukarıdaki bir mesajda verdiğim linkteki sebepten dolayı.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...