cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 arkadaşlar şimdi kendi accmi konsoldan owner olarak yapmiştimve kendi acc um üzerinde .xprivate 2 yani counselor olarak denedim ve birşey farketmedi sanirim acc veritabaninda owner olarak kayitli ama bir sorunum var mesela yeni girmiş bir player var diyelim veya counselor seer lığa atanacak oyun için .xprivate yapiyorum 3 yapiyorum seer oluyor eyvallah ama .gm yazdiğinda kafasinda gm vs... yaziyor birde seerdan sonra gm ,admmin ,wm, owner yazdiramiyor arkadaşlar bir yrdmci olabilirmisiniz bunla ilgili konu aradim ama bulamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Bi event hazırla plevel a göre. Mesela; [events e_staff] IF ==2 TAG.priv Counselor ELSEIF ==3 TAG.priv Seer ELSEIF ==4 TAG.priv Gm ELSEIF ==5 TAG.priv Developer ELSEIF ==6 TAG.priv Admin ELSEIF ==7 TAG.priv Owner ENDIF login e ekle.[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 arion msni açabilirmsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 kardeşim halen böle adamlara yardımcı olma ruhu tasıorsunuz.aramayı bilse bu konu hakkıdna en az 5 tane thread vardır.ama arama yapmıolar. OLMAZZZZZZZZZZZZZ ABİCİĞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 bilader nettin sen ya.. tag verion adamada ne işe yarıcak?? logine eklicen adamın tag.privi seer olucak. nerde kullandırcan bu tagları?? eleman ustune seer vs yazmasını ıstıyor.. nbl scplerimi var sende?? varsa gmfix in altında on=@click yazar. onun altına if (= 7) message Owner elseif ( message Admin elseif ( message Developer elseif ( message Game Master elseif ( message Seer elseif ( message Counselor bunu yaz.. nbl scp si yoksa.. spheretables dan skillclass 1 in altına on=@login src.events e_gmpriv on=@logout src.events -e_gmpriv ekle sonra bi yerede [events e_gmpriv] on=@click geriside yukarda yazdıgım yaz.. altına return 1 KOYMA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 yok arkadaşlar olmuyor chernobilin dedini yaptim bu safar ismin yaninda değil kasinda owner yaziyor bide .gm yazdimda gene yanda gm yazisi çıkyıor sonra kendime owner olarak açmiştim accyi oyuna için .privset 02 veriyorum gene owner yaziyor olmuyor off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar