tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 selamlar dün gece ufak bi kaza atlattı benim laptop , az bişey bi su geldi üstüne. sildim ettim bişey yoktu , sabah kalktım açılmıyor şu anda baya bi gg surat ifadesiyle başladım güne yani. garantisi devam ediyor , gidip desem su değdiğini falan söylemeden , oluru var mıdır? yok derseniz de deniycem gerçi de , "bir teselli ver" modundayım şu anda , gg olursa laptop fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 su döküldükten sora kullandın mı? hemen pili çıkarıp uzun bi süre kurutmak lazım böle durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 valla sandım ki bişey olmadı kullandımbi 15 dakika falan. sonra kaloriferin dibine koydum dediğin gibi pili çıkarıp. sabah uyandığımda çalışmıyordu hala. tam da sınav öncesi moral 0ladı bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 benim netbook'a bira dökülmüştü. gittim aldığım mağazaya klavyesi bozuldu diye verdim. 2 hafta sonra geri aldım. garanti kapsamına almışlardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 valla ben de öyle düşünüyorum hiç su falan demiycem götürürsem. yattım kalktım açılmıyo, yapın bunu diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 baktın anladılar kardeşim dökmüş heralde falan diye ayak yaparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 yapsın adiler o kadar para verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 tunch said: valla sandım ki bişey olmadı kullandımbi 15 dakika falan. sonra kaloriferin dibine koydum dediğin gibi pili çıkarıp. sabah uyandığımda çalışmıyordu hala. direk pirinç dolu hava almayan bişey içine kapatcaktın kalorifer üzerinde kurutmak direk öldürmüştür mobo yu oksitlemiştir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 valla o kadar pirinç falan düşünücek kadar bile su gelmedi ki , benim şaşırdığım o. kuruyunca geçer dedim bıraktım öyle üstüne falan da koymadım yani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ben render almıştım kurusun diye olol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Pili resetleme diye bişi var onu. Dene aletin pilini çıkarıp laptopun açma düğmesine basıyorsun gibi bi yolları var. Eşimin laptopuna olmuştu alet bi anda açılmayaya başladı sonra pili çıkardım bi sürü şey denedim olmadı. Servise götürdüm adam pili çıkarıp açma tüşüna basılı tuttu sonra pili takti ve açıldı alet hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 su? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Suda aslında pek bişi olmaz düzgün kurutursan ama şekerli-tuzlu meşrubat çay falansa iş zorlaşır. Cihazı açacan ve alkole yatıracan klavye, anakart bölümünü. Bu şekilde çay dökülmüş laptoptaki izleri yokedip garantiye yedirebiliyorsun bozuk la bu diyerekten, denenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 yok ya su sadece bildiğin içme suyu ama açılmıyor işte meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Orasına burasına sıvı kaçan bir notebook üstünde ilk yapılması gereken şey elektrik bağlantısından söküp pilini çıkartmak olmalı. Aklınızda bulunsun. Sonra kurutun istediğiniz gibi. Pil takılı kaldıysa %90 gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 moralimi bozmayın bea :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 game over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar