Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sorun beni cileden cıkarttı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
UO 2D kurulu cd yok elimde.
sphere serverlerde oynayabiliyorum ama runuo serverine baglanmaya calıstıgımda UOGateway su hatayı verıyor hersey dogru ıp port dogru hata ıse su ''This server is not using a valid uo client''.
5 makinede denedim hala aynı sorun.
UOGateway son sürüm.
Patch ler yapılı.[signature][hline]0 bir -Kuzu
MSN efea[email protected]
Mesaj tarihi:
yeni client indirdin mi ne vardı 4.0.b mi ney öyle bir şey vardı onu indirirsen belki hata vermez ;)[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu
Mesaj tarihi:
eskiden dbsource vardı şimdi google da arat hemen bulursun 3 ya da 5 inci sıradaki düzgün çalışıyordu sanırım.[signature][hline]http://album.paticik.com/index.php?op=2&citizen=arzuu
Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 07 Ekim 2004 16:16 tarihinde demiş ki:
UO 2D kurulu cd yok elimde.
sphere serverlerde oynayabiliyorum ama runuo serverine baglanmaya calıstıgımda UOGateway su hatayı verıyor hersey dogru ıp port dogru hata ıse su ''This server is not using a valid uo client''.
5 makinede denedim hala aynı sorun.
UOGateway son sürüm.
Patch ler yapılı.

Patch 4.0.3 den sonra Sorunlu client lar

4.0.3a a gelip patch yaparken cancel et hallolur yani reinstall edip şey yap

not:arzuu hayrola Scripting e merak mı saldın eahe?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
aman haa yardım felan etme burdaki tayfalar havaya fırlatıp havada 360 dönerek çeşitli kombolar yapıyorlar aşşa düşüncede ehh Game over oluyon[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 07 Ekim 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
aman haa yardım felan etme burdaki tayfalar havaya fırlatıp havada 360 dönerek çeşitli kombolar yapıyorlar aşşa düşüncede ehh Game over oluyon

hhahahahahahah
Mesaj tarihi:
Starting patch session...
Transferring patch information
Downloading patch aos2d_win32_4-0-3a.rtp( 558499 bytes )
Downloading patch aos2d_win32_4-0-3a.pat( 14 bytes )
Applying patch patchaos2d_win32_4-0-3a.rtp
Error applying patch
Error during session
Your client may not be the most recent version.
You may be able to play the game with your current client.
Check http:www.uo.com for help on resolving patching issues.
Click OK to play the game or Cancel to abort.
-
yafs cafedeyim silip kurmak sorun değil makinalarda cd rom yok 100 makina var adam ugrasamiyor.[signature][hline]0 bir -Kuzu
MSN efea[email protected]
Mesaj tarihi:
HMmm ben sana yolliyim client 4.0.2 yi msn varmı özel mesajdan atarsan yollarım sana[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
Twilight da 4.0.1 gördüm ama işine yaramaz en düşük 4.0.2q yada g üstü olması lazım[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
Mavi ekranın üstüne bi bardak su dök bak hemencecik hallolur :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..